+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare mîine de la 10:00 până la 14:00

Serviciu suport magazin online:

Piept de pui umplut cu cașcaval, roșii uscate și spanac

MOD DE PREPARARE


1. Se taie cașcavalul felii.

2. Se taie pieptul de pui în două, apoi se face o tăietură în mijloc.

3. Se condimentează cu sare, piper, paprika dulce și usturoi uscat. Se umple buzunărașul cu  spanac, roșii uscate și cașcaval.

4. Se toarnă ulei în tigaie, se rumenesc bucățile de pui pe ambele părți.

5. Se transferă carnea pe tava de copt și se coace la 180°C 15-20 minute.

6. Se fierbe apa, se adaugă sare, se pune orezul și se gătește 20 minute la foc mic.

7. Se toarnă ulei în tigaie, se adaugă legumele, se condimentează cu sare și se călesc 5 minute.

8. Se servește orezul cu legume și carne.

Savurați cu plăcere!

Ingrediente

PORUMBACA Fileu de găină

2 buc

LINELLA Cașcaval Dalia

100 g

Paprika dulce

1 linguriță

ЭКО Usturoi uscat praf

1 linguriță

BUN STRABUN Orez cu bob lung prefiert

200 g

POLTINO Spanac tocat congelat

30 g

ROMEO ROSSI Roșii uscate in ulei

50 g

LINELLA Mix de legume

200 g

JEDEN TAG sare de masă

ЭКО Piper negru măcinat

LINELLA Ulei de floarea soarelui rafinat

REȚETE

Preparate din carne
Pui cu unt și lămâie
normally
Deserturi
Cheesecake de Paști
normally
Preparate din carne
Pui în sos cremos
normally
Produsul a fost adăugat cu succes