0
1. Se taie cașcavalul felii.
2. Se taie pieptul de pui în două, apoi se face o tăietură în mijloc.
3. Se condimentează cu sare, piper, paprika dulce și usturoi uscat. Se umple buzunărașul cu spanac, roșii uscate și cașcaval.
4. Se toarnă ulei în tigaie, se rumenesc bucățile de pui pe ambele părți.
5. Se transferă carnea pe tava de copt și se coace la 180°C 15-20 minute.
6. Se fierbe apa, se adaugă sare, se pune orezul și se gătește 20 minute la foc mic.
7. Se toarnă ulei în tigaie, se adaugă legumele, se condimentează cu sare și se călesc 5 minute.
8. Se servește orezul cu legume și carne.
Savurați cu plăcere!
PORUMBACA Fileu de găină
LINELLA Cașcaval Dalia
Paprika dulce
ЭКО Usturoi uscat praf
BUN STRABUN Orez cu bob lung prefiert
POLTINO Spanac tocat congelat
ROMEO ROSSI Roșii uscate in ulei
LINELLA Mix de legume
JEDEN TAG sare de masă
ЭКО Piper negru măcinat
LINELLA Ulei de floarea soarelui rafinat