+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare mîine de la 10:00 până la 14:00

Serviciu suport magazin online:

Politica de confidențialitate

POLITICA PRIVIND PROTECTIA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Informatiile pe care vi le oferim mai jos ofera o privire de ansamblu asupra abordarii noastre in ceea ce priveste prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal si a drepturilor dumneavoastra conform prevederilor legislatiei privind protectia datelor.

Datele operatorului

 1. Categorii de date cu caracter personal

  Pentru scopurile Prelucrarii mentionate la punctul II de mai jos, prelucram datele cu caracter personal ale dumneavoastra furnizate In cadrul site-ului nostru - denumite in continuare „Date cu caracter personal”, dupa cum urmeaza:

  • Nume, prenume, data nasterii, numarul de telefon mobil, adresa de e-mail, (denumite în continuare „Date personale”);
  • Numarul comenzii plasate, tipul produselor comandate, informatii pentru plata, (denumite în continuare „Date referitoare la comandă”);
  • Continutul comentariului transmis si subiectul acestuia, continutul documentelor atasate si transmise catre Linella, informatii transmise de clienti in cardul sondajelor (denumite in continuare „Date de comunicare”);
  • Informatii privind utilizarea contului de utilizator si a Site-ului de catre dumneavoastra, cum ar fi data si ora la care ati accesat Webite-ul, inclusiv adresa IP publica, Device ID public si date similare despre dumneavoastra (denumite in continuare „Date de monitorizare”).
   Moldretail Group SRL colecteaza Datele cu caracter personal in următoarele modalitati: direct de la dumneavoastra (furnizate pe site, e-mail, retele de socializare ori prin alte mijloace de comunicare), din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc site-ul, din retele sociale precum si prin intermediul cookie-urilor sau de la parteneri terti care ne comunica date in vederea livrarii produselor catre dvs. (de ex. platforme de vanzare online).
 2. Scopurile Prelucrarii

  Prelucram Datele dumneavoastra cu caracter personal in masura permisa sau impusa de legislatia aplicabila in urmatoarele scopuri:

  Aceste activitati pot include:

  1. pentru furnizarea bunurilor si serviciilor oferite de catre Linella, cuprinzand actiunile specifice acestei activitati, inclusiv pentru a permite folosirea cat mai optima a Site-ului si in scopul obtinerii de informatii statistice pentru Imbunatatirea serviciilor Linella sau pentru efectuarea de sondaje referitoare la produsele si serviciile Linella (denumite in continuare „Scopuri legate de furnizarea serviciilor si functionarea Site-ului”);
  2. pentru administrarea sigura a sistemului informatic al Moldretail Group SRL si in scopul evitarii activitatilor infractionale (denumite in continuare „Scopuri legate de securitate si prevenirea fraudei”);
  3. pentru a permite clientilor sa creeze un cont pe Site-ul nostru, sa plaseze comenzi online si sa cumpere produse din magazinul online Linella. Utilizam informatiile pe care ni le furnizati pentru a administra contul creat pe Site-ul nostru. Puteti sa va administrati contul, sa profitati de oferte speciale, sa faceti mai usor cumparaturi si sa va administrati setarile personale (denumite in continuare „Scopuri legate de supermarket online”);
  4. pentru a permite clientilor sa ofere sugestii si sesizari cu privire la serviciile oferite de Linella (denumite In continuare „Scopuri legate de sugestii si sesizari ale clientilor”);
  5. pentru a permite furnizorilor sa ofere opiniile si comentariile lor in legatura cu activitatea Linella sau sa propuna idei de colaborare sau sa transmita oferte catre Linella(denumite in continuare „Scopuri legate de furnizori”);
  6. pentru a permite contactarea si administrarea contractarii potentialilor parteneri Linella(denumite in continuare „Scopuri legate de parteneri expansiune”);
  7. pentru a permite realizarea activitatilor de marketing (denumite in continuare „Scopuri legate de marketing”);
  8. Utilizarea Datelor dumneavoastra personale pentru a va trimite noutati despre produsele si serviciile noastre, atunci cand achizitionati un produs din supermarketul online sau cand configurati un cont de utilizator. Va puteti dezabona de la aceste comunicari de marketing, oricand, rapid si usor. Trebuie numai sa (i) dati clic pe link-ul de ˝Dezabonare˝ inclus in fiecare newsletter, iar in pagina de web ce urmeaza a vi se deschide.
  9. Pe baza informatiilor pe care ni le furnizati, vi se pot arata oferte personalizate pe Site (inclusiv pe retelele sociale). Acestea pot fi oferte de care puteti beneficia direct pe Site, oferte ale unor terti sau produse despre care credem ca v-ar interesa.
  10. Cand participati la alte activitati promotionale (tombole, concursuri), vi se va putea solicita sa ne comunicati informatii relevante ce vor fi utilizate pentru a administra aceste promotii sau pentru a intra in posesia premiilor acordate.
  11. Utilizarea numarului dvs. de telefon de catre Linella sau un imputernicit al acesteia, pentru a va contacta in scopul imbunatatirii serviciilor noastre sau ale subcontractantilor / partenerilor nostri (de ex. in cazul unor sondaje cu privire la interactiunea dvs. cu reprezentantii/imputernicitii Moldretail Group SRL)
  12. Utilizarea istoricului dvs. de cumparaturi de pe site-ul www.linella.md pentru afisarea de oferte relevante pe site-ul www.linella.md, in cazul in care navigati pe site utilizand contul dvs. personal de pe www.linella.md.
  13. Pentru a va putea aloca oferte personalizate in cadrul Programului de loialitate in cazul in care va inscrieti in acest program conform cap.17 din Termeni si Conditii (« Scopuri legate de programul de loialitate »), utilizam istoricul dvs. de cumparaturi cu cardul de loialitate, efectuate in magazinele Linella si pe site-ul www.linella.md.
   Vom utiliza Datele cu caracter personal, astfel cum vor fi furnizate de dumneavoastra catre Linella, in scopurile mentionate in aceasta Politica.
 3. Temeiul Prelucrarii Datelor dumneavoastra cu caracter personal

  In general, prelucrarea Datelor cu caracter personal este necesara in vederea desfasurarii activitatii specifice scopurilor Prelucrarii.

  In general, vi se solicita sa furnizati Datele dumneavoastra cu caracter personal in mod obligatoriu, cu exceptia situatiilor limitate in care va comunicam ca anumite informatii sunt facultative. Daca nu ne oferiti respectivele date cerute a fi furnizate in mod obligatoriu, procesul poate fi intarziat sau chiar imposibil. Va rugam sa tineti cont ca, in cazul Programului de loialitate, daca nu ne furnizati datele cu caracter personal, sau nu va dati consimtamantul pentru profilare, nu va putem propune oferte sau beneficii personalizate.

  Pentru a putea prelucra Datele dumneavoastra cu caracter personal, Linella se bazeaza pe diferite temeiuri juridice, dupa cum urmeaza:

  1. Consimtamant:
   1. Ne putem baza pe acordul dumneavoastra de a va utiliza informatiile personale in anumite scopuri de marketing direct, consimtamantul fiind temeiul juridic pentru colectarea, prelucrarea si utilizarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal, astfel cum este permis de legea aplicabila. Va puteti retrage consimtamantul in orice moment, contactandu-ne la adresele de la finalul acestei Politici de Confidentialitate sau accesand pagina Personalizare.
   2. Totodata, pe baza consimtamantului dvs., tinem evidenta istoricului dvs. de cumparaturi, pentru a putea afisa pe site, dupa momentul logarii de catre dvs. in cont, recomandari sau oferte relevante pentru dvs., in functie de acest istoric si pentru a putea efectua analize de natura a va putea aloca/propune recomandari, oferte sau beneficii personalizate, in cadrul Programului de loialitate pentru cardurile validate in format online sau fizi in magazinele Linella. In cazul in care va veti retrage consimtamantul cu privire la profilare utilizand pagina Preferinte de Comunicare, veti beneficia in continuare de toate ofertele de pe site (general aplicabile), insa acestea nu vor fi afisate in functie de relevanta lor pt.dvs si veti putea utiliza cardul doar in regim standart.

    In etapa initiala a programului de loialitate, datele colectate de la dvs. vor avea o relevanta redusa pentru scopul profilarii. Pe masura ce vom colecta mai multe date privind istoricul dumneavoastra de cumparaturi se va imbunatati si gradul de relevanta al ofertelor sau beneficiilor personalizate ce vi le oferim.

  2. Executarea unui contract sau realizarea demersurilor in vederea incheierii unui contract:

   Prelucrarea este necesara pentru executarea contractului la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersurile necesare incheierii contractului dintre dumneavoastra si Linella(de ex., in cazul partenerilor de expansiune fiind vorba de contractul de colaborare, in cazul clientilor fiind vorba de contractul de vanzare - cumparare, in cazul furnizorilor fiind vorba de contractul de furnizare). De exemplu, daca utilizati serviciile noastre pentru a face o comanda online, va vom utiliza Datele cu caracter personal pentru a ne indeplini obligatia de a finaliza si a administra acea comanda in conformitate cu contractul pe care il avem cu dumneavoastra. De asemenea, Prelucrarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal poate fi necesara pentru a face demersuri inainte de incheierea unui posibil contract, in conditiile in care sunteti un potential partener si doriti sa ne contactati in vederea unei eventuale colaborari comerciale;

  3. Interese legitime:

   Putem folosi informatiile pentru interesele noastre legitime, cum ar fi oferirea celui mai adecvat continut al Site-ului, marketing, pentru a ne imbunatati si promova produsele si serviciile, precum si continutul pe Site-ul nostru, si in scopuri administrative si de detectare a fraudei.

  4. Obligatii legale:

   Prelucrarea datelor este necesara pentru indeplinirea obligatiilor noastre legale, cum ar fi obligatii prevazute de legislatia contabila si fiscala sau solicitari ale autoritatilor publice.

   DATE CU CARACTER PERSONAL

   Scopurile prelucrarii Categorii de Date cu caracter personal implicatet Categorii de Date cu caracter personal implicatet
   Scopuri legate de furnizarea serviciilor si functionarea Site-ului
   • Date personale
   • Date de comunicare
   • Consimtamantul persoanei vizate;
   • Executarea unui contract;
   • In baza unei obligatii legale; sau
   • In baza interesului legitim.
   Scopuri legate de securitate si prevenirea fraudei
   • Date personale
   • Date referitoare la comanda
   • Date de monitorizare
   • In baza unei obligatii legale; sau
   • In baza interesului legitim.
   • Executarea unui contract;
   • In baza unei obligatii legale; sau
   Scopuri legate de supermarket online
   • Date personale
   • Date referitoare la comanda
   • Date de monitorizare
   • In baza unei obligatii legale; sau
   • In baza interesului legitim.
   • Executarea unui contract;
   • In baza unei obligatii legale; sau
   Scopuri legate de sugestii si sesizari ale clientilor
   • Date personale
   • Date referitoare la comanda
   • Date de monitorizare
   • In baza unei obligatii legale; sau
   • In baza interesului legitim.
   • Executarea unui contract;
   • In baza unei obligatii legale; sau
   Scopuri legate de furnizori
   • Date personale
   • Date referitoare la comanda
   • Date de monitorizare
   • In baza unei obligatii legale; sau
   • In baza interesului legitim.
   • Executarea unui contract;
   • In baza unei obligatii legale; sau
   Scopuri legate de parteneri expansiune
   • Date personale
   • Date referitoare la comanda
   • Date de monitorizare
   • In baza unei obligatii legale; sau
   • In baza interesului legitim.
   • Executarea unui contract;
   • In baza unei obligatii legale; sau
   Scopuri legate de marketing
   • Date personale
   • Date referitoare la comanda
   • Date de monitorizare
   • In baza unei obligatii legale; sau
   • In baza interesului legitim.
   • Executarea unui contract;
   • In baza unei obligatii legale; sau
   Scopuri legate de programul de loialitate inclusiv furnizarea
   • Date personale
   • Date referitoare la comanda
   • Date de monitorizare
   • In baza unei obligatii legale; sau
   • In baza interesului legitim.
   • Executarea unui contract;
   • In baza unei obligatii legale; sau
 4. Perioade de retentie

  Datele cu caracter personal prelucrate in scopurile mentionate in prezenta vor fi pastrate doar cat este necesar, pe durata existentei contului dumneavoastra si ulterior, in timpul unei perioade de tranzitie (de exemplu, pentru primirea unui raspuns la solicitarea dumneavoastra, pentru livrarea bunurilor, emiterea facturilor) sau pentru oricare alta perioada mai indelungata in care Linellaare obligatia legala de a arhiva Datele cu caracter personal.

  Daca se initiaza o actiune judiciara, Datele cu caracter personal pot fi pastrate pana la finalul acestei actiuni, inclusiv eventualele perioade de recurs, iar apoi vor fi sterse sau arhivate, conform prevederilor legislatiei aplicabile.

  In principiu, va vom pastra Datele cu caracter personal pe durata solicitata sau permisa de legislatia aplicabila. Ulterior, vom elimina/sterge Datele dumneavoastra cu caracter personal din sistemele si evidentele noastre si/sau vom lua masuri pentru a le anonimiza, astfel incat sa nu mai puteti fi identificat in baza acestora. In toate cazurile, Datele cu caracter personal din contractele, comunicarile si alte documente identificate pot fi supuse unor cerinte legale de pastrare, care necesita, in principiu, pastrarea de pana la 10 ani. Orice alte Date cu caracter personal vor fi sterse, in principiu, in 6 luni de la ştergerea contului dumneavoastra de utilizator sau de la colectarea lor prin intermediul Site-ului, cu exceptia Datelor Referitoare la Comanda care vor putea fi pastrate pana la 3 ani de la data tranzactiei sau, dupa caz, pentru o perioada necesara pentru indeplinirea unor obligatii legale (inclusiv daca suntem obligati astfel printr-o hotarare judecatoreasca) sau daca este necesar pentru motive de securitate, prevenirea fraudei, litigii sau abuzuri.

 5. Proceduri de securitate

  In conformitate cu legislatia europeana pentru protectia datelor, folosim proceduri rezonabile pentru a preveni accesul neautorizat si folosirea neadecvata a Datelor cu caracter personal.

  Utilizam sisteme si proceduri adecvate pentru a proteja şi securiza Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti. De asemenea, folosim proceduri de securitate si restrictionari tehnice si fizice ale accesarii si folosirii Datelor cu caracter personal pe serverele noastre. Numai personalul autorizat poate accesa datele personale in timp ce lucreaza.

 6. Drepturile dumneavoastra

  Daca v-ati declarat consimtamantul cu privire la anumite activitati de Prelucrare, puteti retrage acest consimtamant in orice moment cu efecte viitoare. O astfel de retragere nu va afecta legalitatea Prelucrarii anterior retragerii consimtamantului.

  In baza conditiilor prevazute de legislatia aplicabila (GDPR), aveti urmatoarele drepturi:

  1. Dreptul de acces: Aveti dreptul de a vi se comunica, la cerere, daca Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate, si daca da, aveti dreptul de a solicita accesarea acestora. informatiile includ, printre altele, scopurile Prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal afectate si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le-au fost divulgate sau le vor fi divulgate Datele dumneavoastra cu caracter personal. Aveti dreptul de a obtine o copie a Datelor cu caracter personal prelucrate. Pentru copii suplimentare, va putem percepe o taxa rezonabila, in baza costurilor administrative.
  2. Dreptul la rectificare: Aveti dreptul de a obtine din partea noastra rectificarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal incorecte. in functie de scopurile Prelucrarii, aveti dreptul de a completa Datele cu caracter personal incomplete, inclusiv prin intermediul unei declaratii suplimentare.
  3. Dreptul la stergere („dreptul de a fi uitat”): Aveti dreptul de a ne solicita sa va stergem Datele cu caracter personal, prin accesarea serviciului Relatii Clienti la nr. de telefon sau prin transmiterea unui email la adresa relatiiclienti@linella.md.
  4. Dreptul la restrictionare: Aveti dreptul de a solicita restrictionarea Prelucrarii Datelor dumneavoastra cu caracter personal. in acest caz, datele respective vor fi marcate si pot fi prelucrate de noi doar in anumite scopuri.
  5. Dreptul la portabilitatea datelor: Aveti dreptul de a primi Datele dumneavoastra cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat, in format structurat, comun si care poate fi citit de aparate, si aveti dreptul de a transmite aceste date unei alte entitati fara obiectii din partea noastra.
  6. Dreptul de a obiecta: Aveti dreptul de a obiecta, pe motive legate de situatia dumneavoastra, in orice moment, fata de Prelucrarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre noi, si ni se poate solicita sa nu va mai prelucram Datele cu caracter personal. Daca aveti dreptul la obiectie si vi-l exercitati, nu vom mai prelucra Datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul respectiv. Exercitarea acestui drept nu presupune niciun cost. Acest drept poate fi invalidat in special daca Prelucrarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru formalitatile aferente incheierii unui contract sau pentru indeplinirea unui contract deja incheiat.

   Drepturile mentionate mai sus se vor exercita prin formularea unei cereri in forma scrisa, datata si semnata, inaintata catre Linellala adresa postala sos. Muncesti 121, or. Chisinau – in atentia Responsabilului cu protectia datelor. In cerere, puteti arata daca doriti ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi şi de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea vi se va face numai personal. Va rugam sa tineti cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dvs.

   Linella va comunica informatiile solicitate, in termen de 30 de zile de la data primirii cererii, cu respectarea solicitarii exprimate de dumneavoastra privind modul de comunicare.

   Va rugam sa luati in considerare faptul ca drepturile de mai sus pot fi limitate in baza legislatiei nationale aplicabile privind protectia datelor. Moldretail Group SRL, in calitate de operator de date, ramane punctul de contact central in vederea exercitarii acestor drepturi.

   De asemenea, aveti dreptul de a formula o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 7. Cum prelucram datele personale ale copiilor?

  Serviciile oferite de Site-ul www.linella.md nu sunt destinate minorilor.

 8. Cookie-uri

  Prezenta sectiune referitoare la Cookies se aplica tuturor utilizatorilor acestui Site. Prin termenul „cookie”-uri intelegem modulele cookie si tehnologiile similare prin intermediul carora pot fi colectate informatii in mod automat.

  Cookie-urile sunt utilizate pentru a va oferi o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor Clientilor: imbunatatirea navigarii, inclusiv prin identificarea oricaror erori care apar in timpul vizitarii/utilizarii acesteia de catre utilizatori; statistici anonime cu privire la modul in care este utilizat Site-ul; anticiparea unor eventuale servicii/bunuri care vor fi in viitor prestate / puse la dispozitia utilizatorilor.

  Cookie-urile ne transmit informatii cu privire la modul in care acest Site este utilizat, astfel incat sa existe posibilitatea imbunatatirii eficientei si accesibilatii Site-ului pentru utilizatori.

  Lista completa a cookie-urilor de terta parte sunt in tabelul urmator:

  Nr. Denumire (key) Utilizare si scop Perioada de valabilitat
  1 s_cc Fisier cookie Adobe care determina daca modulele cookie sunt activate in browser Sesiune
  2 s_fid Cookie Adobe care identifica vizitatorul. Acest modul cookie este asociat serviciului de analiza furnizat de suita de produse Site Catalyst. Este un cookie nou introdus in 2013 ca un identificator de rezerva pentru vizitatori, in cazul in care cookie-ul s_vi utilizat in mod normal in acest scop este blocat. Acesta contine un id unic generat aleator. 5 ani
  3 s_ppn Cookie Adobe care stocheaza informatii despre numele paginii anterioare Sesiune
  4 s_sq Cookie Adobe care stocheaza informatii despre legatura anterioara pe care a facut clic pe site Sesiune
  5 s_vi_... Memoreaza ID-ul sesiunii din Adobe Analytics numit VisitorID. Acest ID nu este acelasi cu cel al Mega Image. 2 ani

  Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face aceasta pagina de internet dificil de vizitat, atragand dupa sine limitari ale posibilitatilor de utilizare ale acesteia.

  Utilizatorii isi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie sau sa fie acceptate cookie-uri de la o pagina de internet anume.

  Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari pot fi accesate, ca regula, in sectiunea „optiuni” sau in meniul de „preferinte” al browserului tau.

  De asemenea, aveti posibilitatea sa dezactivati fisierele cookie (cu exceptia celor strict necesare pentru functionarea acestei pagini de internet) astfel :

  • Tipuri de cookies si scopul acestora :
  • Cookie-uri pentru inregistrare
  • Atunci cand va inregistrati pe acest site, se genereaza cookie-uri care memoreaza inregistrarea.
  • Cookie-uri de performanta:
  • Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferintele utilizatorului acestei pagini de internet, astfel incat setarea din nou a preferintelor in cazul vizitarii ulterioare a paginii de internet nu mai este necesara.
  • Cookie-uri de analiza a utilizatorilor
  • Aceste cookie-uri ne informeaza daca un anumit utilizator al paginii de internet a mai vizitat/utilizat aceasta pagina de internet anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar in scopuri statistice.
  • Cookie-uri pentru geotargetting
  • Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre un soft care stabileste tara de provenienta a utilizatorului paginii de internet. Vor fi primite aceleasi reclame indiferent de limba selectata.
  • Cookie-uri pentru publicitate
  • Aceste cookie-uri ne permit sa aflam daca ati vizualizat o reclama online, tipul acesteia si timpul scurs de la momentul vizualizarii. Aceste cookie-uri sunt anonime, nu stocheaza date despre utilizatori.
  • In plus fata de cookie-urile setate de Mega Image, necesare pentru buna functionare a site-ului, utilizam cookie-uri setate prin intermediul unor terti. Tertii furnizori ai cookie-urilor trebuie sa respecte, de asemenea, regulile de protectie a datelor si politica de confidentialitate disponibila pe aceasta pagina de internet.
  • Chrome
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Safari
 9. Dispozitii finale

  Va rugam sa adresati orice intrebari catre Linellala la adresa postala sos. Muncesti 121, or. Chisinau.

Produsul a fost adăugat cu succes