0
1. Se condimentează carnea cu sare, piper negru, se adaugă ulei de măsline și se masează.
2. Se rumenește pieptul de pui pe ambele părți câte 2-3 minute.
3. Se scoate din tigaie, se adaugă unt, ciuperci, se condimentează cu cimbru, sare, piper negru și se gătește 7-8 minute.
4. Se toarnă vin și se lasă să se evapore.
5. Apoi se adaugă frișcă, usturoi răzuit, se aranjează carnea și se gătește la foc încet 12-15 minute.
6. La final se decorează cu pătrunjel proaspăt.
Poftă bună!
Piept de pui "Porumbaca"
Ciuperci
Vin alb sec
Frișcă
Unt "Bun Străbun"
Usturoi
Cimbru uscat
Sare "Bucătarul"
Pătrunjel
Comandă mai mult,
plătești mai puțin pentru livrare!
0 - 499 lei: 60 lei
500 - 1399 lei: 45 lei
de la 1400 lei: Livrare gratuită