0
1. Se pune untul în bol, se adaugă usturoi pudră, sare, piper negru, se răzuiește coajă de lămâie, se stoarce suc de lămâie, se adaugă miere, ulei de măsline și se amestecă.
2. Se pune în interiorul puiului lămâie, rozmarin și se leagă picioarele, se unge puiul cu untul aromat.
3. Se pun în tavă cartofii, morcovii, ceapa, se adaugă usturoi pudră, sare, ulei de măsline și se amestecă, se aranjează deasupra puiul și se gătește la cuptorul preîncălzit la 180 grade C pentru o oră și 20 minute.
4. Se servește puiul cu legumele coapte.
Poftă bună!
Pui
Cartofi
Morcov
Ceapă
Unt "Bun Străbun"
Ulei de măsline "Mytholio"
Miere "Bun Străbun"
Rozmarin
Lămâie
Usturoi uscat
Piper negru
Sare Bucătarul