+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare astazi de la 14:00 până la 17:00

Serviciu suport magazin online:

Brioșe de post cu ciocolată

MOD DE PREPARARE


1. Se toarnă apă în bol, se adaugă gem de zmeură, zahăr, esență de vanilie și se mixează.

2. Se toarnă ulei, se adaugă făină, cacao, praf de copt și se încorporează.

3. Se toarnă oțet de masă peste bicarbonatul de sodiu, apoi se adaugă mixtura în compoziție și se mai amestecă un pic.

4. Se taie ciocolata în bucățele mici împreună cu nucile și se adaugă în compoziție, se transferă în forme pentru brioșe și se coace la cuptorul preîncălzit la 180 grade C pentru 25 minute.

5. Se pune ciocolata în bol, se acoperă cu lapte de cocos și se topește în cuptorul cu microunde.

6. Se mixează și se pune ganache-ul la frigider pentru 40 de minute.

7. Se decorează brioșele cu cremă și cu fulgi de sare.

Poftă bună!

Ingrediente

Făină

400 g

Lapte de cocos

300 ml

Apă

250 ml

Gem de zmeură "Bun Străbun"

150 g

Oțet "O! Preț mic"

1 lingură

Ulei "O! Preț mic"

80 ml

Zahăr

160 g

Nuci

50 g

Ciocolată neagră

260 g

Praf de copt

2 lingurițe

Cacao

30 g

Esență de vanilie

1 linguriță

Bicarbonat de sodiu

1 linguriță

REȚETE

Preparate din carne
Pui cu unt și lămâie
normally
Deserturi
Cheesecake de Paști
normally
Preparate din carne
Pui în sos cremos
normally
Produsul a fost adăugat cu succes