0
Într-o tigaie, se încălzește uleiul de măsline și se călește ușor ceapa tocată, usturoiul zdrobit și frunzele de busuioc.
Se adaugă roșiile în suc propriu, și se asezonează cu sare și zahăr. Se lasă la fiert la foc mic timp de 5-6 minute.
Se taie vânăta rondele subțiri și se prăjesc într-o tigaie cu puțin ulei de măsline, până se rumenesc ușor pe ambele părți.
Într-o tavă termorezistentă, se așază un strat de vinete, apoi se adaugă sos de roșii și felii de mozzarella. Se repetă straturile de două ori, până la epuizarea ingredientelor.
Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 180°C și se coace timp de aproximativ 15 minute, până când mozzarella se topește și capătă o crustă ușor rumenă.
Savurați cu plăcere!
Comandă mai mult,
plătești mai puțin pentru livrare!
0 - 499 lei: 60 lei
500 - 1399 lei: 45 lei
de la 1400 lei: Livrare gratuită