+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare mîine de la 10:00 până la 14:00

Serviciu suport magazin online:

La Bălți s-a deschis al 5-lea magazin Linella

La Bălți s-a deschis al 5-lea magazin Linella, un nou punct de referință pentru locuitorii și vizitatorii orașului. Acest magazin Super Linella, situat pe strada Strîi 25, aduce mai aproape de tine tot ceea de ce ai nevoie pentru a face cumpărături rapide, convenabile și avantajoase. Cu o suprafață de 1118 m², noul supermarket îți oferă un spațiu generos și bine organizat, unde te poți bucura de o experiență de cumpărături confortabilă și plăcută.

În acest magazin vei găsi peste 11 mii de poziții, de la fructe și legume proaspete, carne și produse lactate, până la produse de panificație, congelate, băuturi, dulciuri, pește proaspăt și o gamă variată de produse pentru casă. Pentru cei care doresc să savureze o masă delicioasă, am amenajat și o zonă gastronomică unde poți alege din peste 200 de feluri de mâncare. De la plăcinte tradiționale și pizza până la pui grill și diverse preparate din bucătăria Linella, aici vei găsi tot ce îți dorești pentru un prânz rapid sau o cină gata pregătită.

Magazinul este echipat cu 5 case de marcat, 4 case de autoservire, astfel încât să poți face cumpărături fără a pierde timp la coadă. De asemenea, am prevăzut o parcare spațioasă și confortabilă, pentru a asigura un acces facil pentru toți clienții noștri.

Cu ocazia deschiderii acestui nou magazin, timp de o săptămână vei putea beneficia de reduceri speciale la o gamă largă de produse esențiale. Acum este momentul perfect pentru a descoperi ofertele noastre și a profita de prețuri avantajoase la produse de calitate.

Rețeaua Linella continuă să sprijine economia locală prin promovarea produselor autohtone și investiții în dezvoltarea profesională a angajaților. Cu un total de 171 de magazine în toată țara și peste 5500 de angajați, Linella își consolidează poziția ca lider pe piața retail-ului din Republica Moldova. Odată cu deschiderea noului supermarket din Bălți, am creat încă 26 de locuri de muncă, contribuind astfel la dezvoltarea comunității locale.

Te așteptăm cu drag în noul nostru magazin Linella din or. Bălți, unde te vei bucura de o atmosferă primitoare și oferte care să-ți aducă zâmbetul pe buze!

Toate noutățile
Produsul a fost adăugat cu succes