0
Pentru biscuiți:
1. Se prăjesc semințele de floarea-soarelui până se rumenesc frumos. Se lasă să se răcească complet.
2. Se amestecă următoarele ingrediente: făina de grâu, fulgii de ovăz, semințele de floarea-soarelui, praful de copt, praful de sare și răchițelele uscate.
3. Se bate untul la temperatura camerei cu zahărul brun și zahărul vanilat până iese o textură pufoasă.
4. Se adaugă oul și se amestecă până la omogenizare.
5. Se încorporează amestecul solid în untul bătut și se formează biluțe de 25-30 g.
6. Se transferă pe o tavă tapetată cu hârtie de pergament, se aplatizează ușor și se pune la copt pentru 20 de minute, 180 °C.
Pentru ceai:
1. Se adaugă într-un ceainic: struguri, felii de mere, felii de portocală, un baton de scorțișoară, ceai de fructe și miere.
2. Se acoperă cu apă fiartă și se lasă la infuzat pentru 5 minute.
Savurează cu plăcere!