0
1. Se pune tocătura în bol, se adaugă pesmeți, pătrunjel, ardei dulce, brânză feta, ceapă roșie, usturoi uscat, piper negru, sare și se amestecă.
2. Se umezesc palmele cu apă, se formează chifteluțe.
3. Odată ce apa a început să clocotească, se adaugă sare, orezul și se fierbe 15-20 minute.
4. Se toarnă ulei în tigaie, se prăjesc pe toate părțile câte 3 minute.
5. Se toarnă ulei, se adaugă cubulețele de dovlecel, se prăjesc 4-5 minute.
6. Se adaugă peste orez cubulețele de dovlecel, roșiile cherry, ardei dulce, pătrunjel, măsline, ceapă roșie, sare, ulei de măsline, se amestecă.
7. Se decorează cu feta și pătrunjel.
Savurați cu plăcere!
Tocătură de pui
Roșii cherry
Pesmeți
Ceapă roșie
Ardei dulce
Dovlecel
Brânză feta
LINELLA Ulei de floarea soarelui
Pătrunjel
MYTHOLIO Ulei de masline ORGANIC EXTRA VIRGIN
ЭКО Usturoi uscat
BUN STRĂBUN Orez cu bob lung prefiert
Măsline Kalamata