0
1. Într-un bol se pune crema de fistic, pasta de fistic și se amestecă.
2. Peste pasta obținută se mărunțește fideaua de tip cataif prăjită și se amestecă totul foarte bine. Dacă fideaua este crudă, se mărunțește și se prăjește cu 30g de unt, amestecând continuu, până se rumenește.
3. Pentru un decor mai frumos, se ia o formă din silicon și la baza ei se trasează linii cu ciocolată topită cu gust de fistic, ciocolată albă sau cu gust de portocală.
4. Se pune forma în congelator pentru 2-3 minute.
5. Între timp se topește ciocolata cu lapte și se împarte în 2 părți.
6. Se scoate forma din congelator și se întinde uniform pe toată suprafața. Pentru a scăpa de excesul de ciocolată, se întoarce forma invers, se scutură ușor și se pune din nou în congelator pentru 20 de minute.
7. Se umple forma cu umplutură de cataif, se acoperă cu ciocolata topită, se nivelează și se pune în frigider pentru 1-2 ore.
Poftă bună!
Cremă de fistic
Pastă de fistic
Fidea de tip cataif
Ciocolată cu lapte
Ciocolată cu gust de fistic
Ciocolată albă
Ciocolată cu gust de portocală