0
1. Pasați brânza de vaci cu o furculiță până textura devine mai fină.
2. Adăugați crema de brânză, gălbenușul, parmezanul răzuit, asezonăm cu sare și piper după gust, amestecați până la omogenizare.
3. Se adaugă, roșiile uscate tăiate cubulețe, ierburile tocate mărunt și se amestecă din nou.
4. La final se încorporează făina. Compoziția ar trebui să fie lipicioasă dar să-și păstreze perfect forma.
5. Formați brânzoaice a câte 50-60 grame fiecare, pe o suprafață ușor înfăinată.
6. Prăjiți în ulei pe ambele părți. La final puteți acoperi pentru câteva minute cu capac.
7. Savurați brânzoaicele la dorință cu smântână, sos pesto, ulei verde și verdeață.
Poftă bună !
Brânză de vacă 9% "Bun Străbun"
Făină
Cremă de brânză
Parmezan
Gălbenuș de ou
Roșii uscate
Sare
Piper