+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare mîine de la 10:00 până la 14:00

Serviciu suport magazin online:

Checul craniilor dulci

MOD DE PREPARARE


Se preîncălzește cuptorul la 175°C.
Într-un bol mare, se amestecă piureul de dovleac, zahărul, uleiul, vanilia și ouăle.
Într-un alt bol, se combină ingredientele uscate: făina, bicarbonatul, praful de copt, sarea și condimentele.
Se adaugă ingredientele uscate peste cele umede și amestecă până se omogenizează.
Se toarnă aluatul într-o tavă 23x12cm de chec unsă cu ulei sau tapetată cu hârtie de copt.

Se coace timp de 50 de minute.
Se scoate tava din cuptor, se adaugă craniile din streusel deasupra, apoi se mai coace încă 10 de minute, până când o scobitoare iese curată.
Se lasă checul să se răcească 10 minute în tavă, apoi se transferă pe un grătar până se răcește complet.

Pentru aluatul de cranii:

Într-un bol, se amestecă făina, zahărul brun și scorțișoara. Se adaugă untul și se amestecă cu o furculiță până se obține o compoziție nisipoasă.
Se păstrează ⅓ din compoziție pentru topping.
Restul se presează în forme de cranii, apoi se congelează 10 minute.

 

REȚETE

Deserturi
Checul craniilor dulci
normally
Deserturi
Crumble de mere
normally
Deserturi
Budincă de chia cu dovleac
easy
Produsul a fost adăugat cu succes