0
Într-o cratiță cu ulei încins se prăjesc cartofii până se rumenesc.
Se scot pe un platou și în aceeași cratiță se gătește ceapa până ușor se rumenește.
Într-o tigaie se încinge 2 linguri de ulei, se adaugă carnea și se prăjește până se rumenește pe toate părțile.
Se asezonează cu sare și piper negru și se scoate pe un platou.
În aceiași tigaie se adaugă morcovii, ardeii dulci și roșiile și se gătesc aproximativ 6-8 minute.
Se amestecă periodic și se asezonează cu sare, piper negru măcinat, cimbru și usturoi uscat după gust.
Se toarnă 70 ml de apă, se amestecă și se mai gătește 3-4 minute.
Într-o oală, se adăugă în straturi, cartofii prăjiți, carnea, legumele și ceapa, se acoperă cu capac și se dă la cuptor pentru 40-50 de minute, temperatura 200 C.
Cimbru și usturoi uscat
Sare și piper negru
Morcov
Ardei
Ceapă
Roșii
Ulei
Cartofi
Carne de porc