Anul Nou
Seturi cadou
Cărți
Ceai și cafea
Crupe și boboase
Produse cosmetice
Totul pentru CASA MODERNĂ
Bucătărie
Bunuri gospodărești
Îmbrăcăminte. Încălțăminte. Accesorii. Textile
Totul pentru masina
Electrocasnice. Iluminat
Tehnica Audio-Video
Sport
Picnic. Vacanță
Plante de casă. Grădină. Livadă
Cartele SIM, Bilete de loterie
0
În bolul unui malaxor se adaugă făina, zahărul brun și untul foarte rece, se macină amestecul până devine un pesmet nisipos umed.
Se adaugă gălbenușul și pasta de alune, se amestecă până aluatul devine plastic apoi se modelează într-o bilă.
Se împarte aluatul în două bucăți și se întinde fiecare jumătate între două foi de copt cu o grosime de 4 mm.
Se folosește o formă de ou pentru a decupa fursecurile.
Se dă la congelator pentru o jumătate de oră apoi se transferă fursecurile pe o tavă cu covoraș perforat.
Se repetă același lucru cu cea dea 2-a parte de aluat.
Se coc fursecurile aproximativ 12 - 15 minute la temperatura 170 C.
Se așează pe jumătate din conturului fursecurilor recite, caramel sărat sau cremă de ciocolată, se pune câteva bucățele de portocală confiată, se acoperă cu celelalte jumătăți deasupra și se dă în congelator pentru stabilizare, aproximativ pentru 30 de minute.
Se înmoaie fiecare fursec în ciocolată neagră topită, se agită puțin fursecurile , asfel încât excesul de ciocolată să picure rapid.
Apropo, cât ciocolata este încă strălucitoare se presară cu sare grunjoasă.
Fursecurile se păstrează în frigider.
Savurați cu plăcere!
Făină
Zahăr brun
Unt
Ouă (gălbenuș)
Pastă de nuci
Ciocolată neagră
Portocale
Caramel sărat
Comandă mai mult,
plătești mai puțin pentru livrare!
0 - 499 lei: 60 lei
500 - 1399 lei: 45 lei
de la 1400 lei: Livrare gratuită