 Cărți
                                Cărți
                         Ceai și cafea
                                Ceai și cafea
                         Crupe și boboase
                                Crupe și boboase
                         Produse cosmetice
                                Produse cosmetice
                         Totul pentru CASA MODERNĂ
                                Totul pentru CASA MODERNĂ
                         Bucătărie
                                Bucătărie
                         Bunuri gospodărești
                                Bunuri gospodărești
                         Îmbrăcăminte. Încălțăminte. Accesorii. Textile
                                Îmbrăcăminte. Încălțăminte. Accesorii. Textile
                         Totul pentru masina
                                Totul pentru masina
                         Electrocasnice. Iluminat
                                Electrocasnice. Iluminat
                         Tehnica Audio-Video
                                Tehnica Audio-Video
                         Sport
                                Sport
                         Picnic. Vacanță
                                Picnic. Vacanță
                         Plante de casă. Grădină. Livadă
                                Plante de casă. Grădină. Livadă
                         Cartele SIM,  Bilete de loterie
                                Cartele SIM,  Bilete de loterie
                        0
Se preîncălzește cuptorul la 175°C.
Într-un bol mare, se amestecă piureul de dovleac, zahărul, uleiul, vanilia și ouăle.
Într-un alt bol, se combină ingredientele uscate: făina, bicarbonatul, praful de copt, sarea și condimentele.
Se adaugă ingredientele uscate peste cele umede și amestecă până se omogenizează.
Se toarnă aluatul într-o tavă 23x12cm de chec unsă cu ulei sau tapetată cu hârtie de copt.
Se coace timp de 50 de minute.
Se scoate tava din cuptor, se adaugă craniile din streusel deasupra, apoi se mai coace încă 10 de minute, până când o scobitoare iese curată.
Se lasă checul să se răcească 10 minute în tavă, apoi se transferă pe un grătar până se răcește complet.
Pentru aluatul de cranii:
Într-un bol, se amestecă făina, zahărul brun și scorțișoara. Se adaugă untul și se amestecă cu o furculiță până se obține o compoziție nisipoasă.
Se păstrează ⅓ din compoziție pentru topping.
Restul se presează în forme de cranii, apoi se congelează 10 minute.
 
            Comandă mai mult,
                    plătești mai puțin pentru livrare!
0 - 499 lei: 60 lei
500 - 1399 lei: 45 lei
de la 1400 lei: Livrare gratuită
