0
1. Se taie 2 cm din tulpina sparanghelului. Se condimentează cu sare, piper negru, se toarnă ulei de măsline, se amestecă și se coace sparanghelul pe o tigaie grill bine încinsă împreună cu fasolele 5-6 minute.
2. Sparanghelul copt se taie în trei.
3. Se scurge sucul de lămâie, se toarnă 3 linguri de ulei de măsline, se răzuiesc cățeii de usturoi, se condimentează cu sare, piper și se mixează.
4. Se pune sparanghelul într-un bol, se adaugă fasolele, avocado, spanacul, germenii, vlăstării, se toarnă sosul și se amestecă.
5. Se decorează cu migdale.
Savurați cu plăcere!
Sparanghel
SALATĂ SPANAC, Italia
ANTICO CASALE Fasole Cannellini
LĂMÂIE, TURCIA
USTUROI, China
Germeni de lucernă
Vlăstari de mazăre
MYTHOLIO Ulei de măsline EXTRA VIRGIN 100%
AVOCADO, Spania
SELIK Migdale