Seturi cadou
Anul Nou
Cărți
Ceai și cafea
Crupe și boboase
Produse cosmetice
Totul pentru CASA MODERNĂ
Bucătărie
Bunuri gospodărești
Îmbrăcăminte. Încălțăminte. Accesorii. Textile
Totul pentru masina
Electrocasnice. Iluminat
Tehnica Audio-Video
Sport
Picnic. Vacanță
Plante de casă. Grădină. Livadă
Cartele SIM, Bilete de loterie
0
Într-un bol se amestecă făina, sarea și praful de copt. Se toarnă laptele și se mixează până se obține un aluat omogen. Se încorporează arpagicul tocat.
Se încălzește o tigaie groasă la foc mediu și se unge ușor suprafața cu puțin ulei. Se toarnă aluat cu lingura, formând clătite mici. Se gătește până apar bule la suprafață, apoi se întoarce și se rumenește pe cealaltă parte.
Se amestecă smântâna cu hreanul într-un bol până la omogenizare.
Se așază clătitele reci pe un platou. Se puneți pe fiecare o linguriță de cremă de hrean, o bucată de somon afumat și se presară arpagic tocat.
La final, se adaugă puțin piper negru proaspăt măcinat.
(!) Din cauza unei încărcări ridicate a site-ului, pot apărea întreruperi temporare în funcționare. Depunem toate eforturile pentru a restabili cât mai curând posibil funcționarea stabilă. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru inconvenientele temporare.