0
1. Se toarnă într-un vas cedru de mere, sos de soia, oțet de mere, se adaugă miere, sare și se mixează.
2. Jumătate de lichid se toarnă peste pește și se lasă la marinat.
3. Mixtura rămasă se toarnă în tigaie și se reduce lichidul la jumătate, la final se pune unt și se amestecă.
4. Se pune unt în tigaie, se adaugă dovleac, sare, piper și se gătește la foc mediu.
5. Se pune quinoa spălată în cratiță, se toarnă apă, se adaugă sare și se pune la fiert.
6. Se toarnă ulei în tigaie și se prăjește peștele pe toate părțile câte 2-3 minute.
7. Se adaugă dovleac peste quinoa și se amestecă.
8. Se servește somonul cu quinoa și se toarnă deasupra sos.
Poftă bună!
Somon
Dovleac
Quinoa
Cidru de mere
Sos de soia
Oțet de mere
Miere
Unt
Ulei de floarea soarelui