0
Se preîncălzește cuptorul la temperatura 220 C.
Se tapetează o formă cu diametru 20 cm, cu hârtie de pergament în două straturi pe interior.
Se amestecă crema de brânza la temperatura camerei cu zahărul, sarea și extractul de vanilie cu ajutorul unui tel sau a unei spatule.
Se încorporează ouăle pe rând, și se amestecă bine după fiecare.
Se adaugă făina amestecată cu amidonul de porumb, se amestecă din nou până numai aveți cocoloașe.
La final se încorporează smântâna dulce până masă este omogenă.
Se dă la cuptor pentru 30-40 minute.
Se lasă cheesecak-ul în cuptorul stins timp de 15 minute, apoi se întredeschide ușa și se mai lăsă pentru 30 de minute.
Se răcește la temperatura camerei, apoi se dă la frigider timp de 5 ore.
Acest cheesecake poate fi servit cu sos de vișine, ciocolată topită sau caramel sărat.
Cremă de brânză
Smântână dulce
Zahăr pudră
Făină
Amidon de porumb
Ouă
Vanilie
Sare