0
Pentru blat:
1. Biscuiții prealabil măcinați fin se amestecă cu untul topit până se combină.
2. Se transferă pesmetele într-o formă rotundă cu diametrul 20 cm.
3. Se formează baza și laturile de 6 cm, apoi se pune forma în congelator pentru 1,5 ore.
Pentru cremă:
1. Într-un bol se combină ouăle, gălbenușuruile, amidonul de porumb și zahărul brun.
2. Într-un alt vas se amestecă cu o spatulă crema de brânză, se adaugă compoziția din primul bol și se amestecă până la omogenizare.
3. La final se încorporează siropul de alune de pădure.
4. Se toarnă crema peste baza congelată și se coace la temperatura 110 C, timp de 2-2,5 ore.
5. Când cheesecake-ul este gata, se lasă să se răcească apoi se dă la frigider pentru stabilizare timp de 10 ore.
6. Se decorează după preferință.
Poftă bună!
Unt 82% ,,Bun Străbun”
Cremă de brânză
Zahăr brun
Ouă
Amidon de porumb
Sirop de alune de pădure
Biscuiți zaharoși