0
1. Se toarnă apa în bol, se adaugă ulei, drojdie uscată, zahăr și se amestecă.
2. Se adaugă făină, sare și se frământă 5-7 minute.
3. Se acoperă bolul cu prosop și se lasă la dospit o oră.
4. Se pudrează masa cu făină, se întinde aluatul într-un dreptunghi de 50X30cm.
5. Se unge cu sos de roșii cu busuioc, se aranjează mușchi de porc, salam moldovenesc, mozzarella și se rulează strâns.
6. Se transferă pe o tavă de copt tapetată cu foaie de copt și se coace la 200 grade C 30-35 de minute.
Poftă bună
Făină ZERNARI
Apă
Ulei de măsline MYTHOLIO
Sare
Drojdie uscată
Zahăr
Sos de soșii cu busuioc
Salam Moldovenesc CARMEZ
Mușchi de porc CARMEZ
Mozzarella
Comandă mai mult,
plătești mai puțin pentru livrare!
0 - 499 lei: 60 lei
500 - 1399 lei: 45 lei
de la 1400 lei: Livrare gratuită