0
1. Se pune făina în bol, se adaugă drojdie, unt, ou, lapte, zahăr și se frământă.
2. Se lasă aluatul la dospit o oră și 20 minute.
3. Se răzuiește dovleacul.
4. Se adaugă în tigaie untul, dovleacul, zahărul și scorțișoara.
5. Se gătește la foc mic 15-20 minute și se lasă la răcit.
6. Se întinde aluatul, se unge cu umplutura de dovleac, se rulează și se taie 12 rulouri. Se aranjează în tava de copt și se lasă la dospit 30 minute.
7. Se unge cu ou și se coace la 180°C timp de 30-35 minute.
8. Se topește ciocolata la baia de aburi și se servește cu ea odată ce rulouri sunt gata.
Poftă bună!
Drojdii ЭКО
Lapte (temperatura camerei)
Făină de grâu
Zahăr
Esență de vanilie
Ouă de găină
Unt din smântână dulce 82.5% BUN STRĂBUN
Dovleac
Ciocolată albă