0
1. Se sparg ouăle în bol, se adaugă smântână, sare și se mixează.
2. Se taie cubulețe pieptul de porc.
3. Se pune untul în tigaie se rumenește pieptul de porc, apoi se toarnă mixtura de ouă și se gătește 4-5 minute.
4. Se răzuiește cașcaval.
5. Se unge tortilla cu ulei, se aranjează pe o jumătate cașcaval, adaugă scrobul, acoperă cu cașcaval și prăjește pe ambele părți 2-3 minute.
6. Peste avocado se stoarce suc de limetă, se toarnă ulei, se condimentează cu sare și se pisează, apoi se adaugă chili tocat mărunt.
7. Se servește quesadilla cu pastă de avocado.
Poftă bună.
Tortilla
Ouă
Smântână
Piept de porc afumat
Unt
Cașcaval
Ulei de măsline
Ulei
Limetă
Avocado
Ardei chili
Piper
Sare