0
Se ia un platou încăpător și se aranjează ardeii umpluți cu cremă de brânză, brânză brie, salam, Gran Regale, tortitzi, Snack- uri cu roșii uscate, salchicon, salam de trufe, cașcaval, caise, migdale, prosciutto și măsline verzi.
La final se decorează cu căpșuni și verdeață.
Poftă bună!
ALMITO Ardei picanți cu brânză cremoasă
CASTELO Cașcaval brie
CARMEZ Salam de Moscova crud-afumat
CARMEZ Salam Capitala crud-afumat
VALIO GRAN REGALE Cașcaval tare 40%
ALKA Toortitzi
ALKA Soocitzi cu roșii
BERNAL Olive
ERMES FONTANA Prosciuto de parma
SELIK Migdale uscate
SELIK Caise uscate
BABYBEL Cașcaval mini
ELPOZO Salam crud-zvântat Fuetec
EL POZO Salam crud-zvântat LEGADO IBERICO
Verdeață
Căpșuni