0
1. Se toarnă apă în cratiță, din moment ce apa se infierbânte se pune bolul deasupra, se pun gălbenușurile, se stoarce suc de lămâie, se mixează un pic. Se toarnă treptat untul topit și se mixează continuu până devine sosul dens.
2. La final se condimentează cu sare și piper.
3. Se ia bolul, în cratiță se adaugă oțet, se fac mișcări circulare cu lingura și se sparge oul, se gătește 5 minute.
4. Se pun frunzele în bol, se adaugă roșii cherry, se scurge suc de lămâie, se toarnă ulei, se pune sare, se amestecă.
5. Se aranjează somon afumat, salată, ou poșat, vlăstări, sos olandez și boia de ardei.
Savurați cu plăcere!
Ouă de găină
Oțet de mere 5% LINELLA
Unt din smântână dulce 82.5 % BUN STRĂBUN
Baghetă
Somon afumat
Mix de salată
Ulei de floarea soarelui LINELLA
Lămâie
Vlăstări pentru decor
Boia de ardei