+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare mîine de la 10:00 până la 14:00

Serviciu suport magazin online:

Ouă benedict cu somon

MOD DE PREPARARE


1. Se toarnă apă în cratiță, din moment ce apa se infierbânte se pune bolul deasupra, se pun gălbenușurile, se stoarce suc de lămâie, se mixează un pic. Se toarnă treptat untul topit și se mixează continuu până devine sosul dens.

2. La final se condimentează cu sare și piper.

3. Se ia bolul, în cratiță se adaugă oțet, se fac mișcări circulare cu lingura și se sparge oul, se gătește 5 minute.

4. Se pun frunzele în bol, se adaugă roșii cherry, se scurge suc de lămâie, se toarnă ulei, se pune sare, se amestecă.

5. Se aranjează somon afumat, salată, ou poșat, vlăstări, sos olandez și boia de ardei.


Savurați cu plăcere!

Ingrediente

Ouă de găină

2 buc

Oțet de mere 5% LINELLA

1 lingură

Unt din smântână dulce 82.5 % BUN STRĂBUN

200 g

Baghetă

1 buc

Somon afumat

80 g

Mix de salată

50 g

Ulei de floarea soarelui LINELLA

1 lingură

Lămâie

2 buc

Vlăstări pentru decor

Boia de ardei

REȚETE

Deserturi
Ciocolată Dubai
normally
Supe și ciorbe
Supă franțuzească de ceapă
normally
Mic dejun
Brânzoaice cu roșii uscate
easy
Produsul a fost adăugat cu succes