0
1. Se taie pieptul de pui în bucăți de 4-5 cm.
2. Se mărunțesc fulgii de porumb.
3. Se pun ouăle în bol, se toarnă chefir, se condimentează cu sare, piper și se mixează.
4. Se condimentează cu sare și piper atât fulgii de porumb pisați, cât și făina.
5. Se condimentează carnea cu sare, piper, usturoi uscat, paprika dulce și se amestecă.
6. Se trece câte o bucată de carne prin făină, amestec de chefir și la final se acoperă bine cu fulgi de porumb.
7. Se aranjează nuggets pe o tavă de copt tapetată cu foaie de copt și se coace la 190 grade C 15-17 minute.
Poftă bună!
PORUMBACA Piept de pui
O!PRET MIC Fulgi de porumb
O!PRET MIC Chefir
ZERNARI Făină de grâu
Ouă
Sare și piper
Usturoi uscat
Paprika dulce