0
1. Se taie bagheta în jumătate pe orizontală.
2. Se pune untul topit în bol, usturoi mărunțiți, pătrunjel tocat și se mixează.
3. Se ung ambele jumătăți de pâine, se aranjează pe o tavă de copt și se coace la 200 °C 5-7 minute.
4. Se unge cu sos o jumătate din baghetă. Se aranjează deasupra mezelurile tăiate subțire, se acoperă cu ardei și cașcaval, se întoarce la cuptor pentru 5 minute.
5. Se scoate din cuptor, se aranjează frunze de salată și se acoperă cu cealaltă jumătate de pâine.
Poftă bună!
Baghetă Brutăria LINELLA
Usturoi
Unt BUN STRABUN
Păntrunjel
Sos Basilic
Ceafă boierească CARMEZ
Servelat boieresc Carmez
Servelat boieresc CARMEZ
Mușchi de porc CARMEZ
Frunze de salată