0
1. Se taie carnea cubulețe, se pune în bol, se adaugă usturoi pudră, oregano, sare, se toarnă vin și se lasă la marinat 2-3 ore sau peste noapte.
2. Se tapetează cu prosop de hârtie fiecare bucată de carne.
3. Se transferă într-un alt bol, se adaugă legume, ulei de măsline și se amestecă.
4. Se înfige carnea împreună cu legumele pe bețișoare de bambus.
5. Se coace pe grill 10-13 minute.
6. Se pune iaurtul grecesc într-un bol, se adaugă castravete răzuit, usturoi, oregano, sare, suc de lămâie, ulei de măsline și se amestecă.
7. Se servesc frigărui cu sos tzatziki, cartofi copți, măsline kalamata și brânză feta.
Poftă Mare!
Șolduri de pui dezosate PORUMBACA
Oregano uscat
Usturoi pudră
Vin alb sec RADACINI
Roșii
Ardei dulce verde
Ardei dulce
Ceapă roșie
Sare
Iaurt grecesc OLYMPUS
Lămâie
Usturoi
Castraveți
Ulei de măsline