0
1. Se ia o foaie de plăcintă, se unge cu unt topit, la fel se procedează cu restul foilor.
2. Se unge tava de copt cu unt.
3. Se aranjează foile în tava unsă cu unt.
4. Se pune în bol nucile mărunțite, fisticul, zahăr și se amestecă.
5. Se pune amestecul de nuci în tavă și se aplatizează un pic.
6. Se pune crema de brânză în bol, se toarnă zahăr, esență de vanilie, se adaugă câte un ou și se mixează.
7. Se toarnă frișcă și se amestecă.
8. Se pune făina și se încorporează.
9. Se toarnă compoziția în tavă, se nivelează, se aduc marginile spre mijloc și se pune tava la 160 grade C pentru 60-70 minute.
10. Se pune zahăr în tigaie, suc de portocală, apă, miere și se fierbe 5-7 minute.
11. Se toarnă sirop pe marginile cheesecake-ului, se răcește la temperatura camerei apoi se pune la frigider pentru 3-4 ore.
12. La final se decorează cu fistic.
Foi de plăcinte
Unt BUN STRABUN
Fistic
Nuci
Zahăr
Ouă
Cremă de brânză
Esență de vanilie
Frișcă
Făină
Suc de portocale
Miere BUN STRABUN