+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare astazi de la 17:00 până la 20:00

Serviciu suport magazin online:

Cheesecake baclava

MOD DE PREPARARE


1. Se ia o foaie de plăcintă, se unge cu unt topit, la fel se procedează cu restul foilor. 
2. Se unge tava de copt cu unt.
3. Se aranjează foile în tava unsă cu unt.
4. Se pune în bol nucile mărunțite, fisticul, zahăr și se amestecă.
5. Se pune amestecul de nuci în tavă și se aplatizează un pic.
6. Se pune crema de brânză în bol, se toarnă zahăr, esență de vanilie, se adaugă câte un ou și se mixează.
7. Se toarnă frișcă și se amestecă.
8. Se pune făina și se încorporează.
9. Se toarnă compoziția în tavă, se nivelează, se aduc marginile spre mijloc și se pune tava la 160 grade C pentru 60-70 minute.
10. Se pune zahăr în tigaie, suc de portocală, apă, miere și se fierbe 5-7 minute.
11. Se toarnă sirop pe marginile cheesecake-ului, se răcește la temperatura camerei apoi se pune la frigider pentru 3-4 ore.
12. La final se decorează cu fistic.

Ingrediente

Foi de plăcinte

8 foi

Unt BUN STRABUN

80 g

Fistic

250 g

Nuci

200 g

Zahăr

100 g

Ouă

3 buc

Cremă de brânză

650 g

Esență de vanilie

1 linguriță

Frișcă

250 ml

Făină

30 g

Suc de portocale

1 buc

Miere BUN STRABUN

100 g

REȚETE

Preparate din carne
Pui cu unt și lămâie
normally
Deserturi
Cheesecake de Paști
normally
Preparate din carne
Pui în sos cremos
normally
Produsul a fost adăugat cu succes