0
1. Se condimentează 200g somon proaspăt cu sare
2. Se adaugă 2 lingurițe ulei de măsline și se masează pe ambele părți
3. Se adaugă somonul pe tigaia încinsă
4. Se prăjește pe ambele părți câte 2 min.
5. Se scoate peștele.
6. Se adaugă chiflele cu tăietura în jos și se rumenesc 3-4 min.
7. Se taie un castravete marinat cubulețe mici.
8. Se adaugă peste 200g iaurt grecesc.
9. Se acoperă cu mărar tocat și suc de lămâie. Se condimentează cu sare.
10. Se unge cu sos o jumătate de chiflă și se arajează frunzele de salată.
11. Se adaugă o bucată de somon, ceapa roșie, ridiche felii, 1/2 avocado, apoi se unge cealaltă jumătate de chiflă și se pune deasupra.
Poftă mare!
Somon
Chifle
Castraveți marinați
Iaurt grecesc
Avocado
Ceapă roșie
Mărar verde
Lămâie
Ulei de măsline