 Cărți
                                Cărți
                         Ceai și cafea
                                Ceai și cafea
                         Crupe și boboase
                                Crupe și boboase
                         Produse cosmetice
                                Produse cosmetice
                         Totul pentru CASA MODERNĂ
                                Totul pentru CASA MODERNĂ
                         Bucătărie
                                Bucătărie
                         Bunuri gospodărești
                                Bunuri gospodărești
                         Îmbrăcăminte. Încălțăminte. Accesorii. Textile
                                Îmbrăcăminte. Încălțăminte. Accesorii. Textile
                         Totul pentru masina
                                Totul pentru masina
                         Electrocasnice. Iluminat
                                Electrocasnice. Iluminat
                         Tehnica Audio-Video
                                Tehnica Audio-Video
                         Sport
                                Sport
                         Picnic. Vacanță
                                Picnic. Vacanță
                         Plante de casă. Grădină. Livadă
                                Plante de casă. Grădină. Livadă
                         Cartele SIM,  Bilete de loterie
                                Cartele SIM,  Bilete de loterie
                        0
1. Pasați brânza de vaci cu o furculiță până textura devine mai fină.
2. Adăugați crema de brânză, gălbenușul, parmezanul răzuit, asezonăm cu sare și piper după gust, amestecați până la omogenizare.
3. Se adaugă, roșiile uscate tăiate cubulețe, ierburile tocate mărunt și se amestecă din nou.
4. La final se încorporează făina. Compoziția ar trebui să fie lipicioasă dar să-și păstreze perfect forma.
5. Formați brânzoaice a câte 50-60 grame fiecare, pe o suprafață ușor înfăinată.
6. Prăjiți în ulei pe ambele părți. La final puteți acoperi pentru câteva minute cu capac.
7. Savurați brânzoaicele la dorință cu smântână, sos pesto, ulei verde și verdeață.
Poftă bună !
Brânză de vacă 9%
Făină
Cremă de brânză
Parmezan
Gălbenuș de ou
Roșii uscate
Sare
Piper
 
            Comandă mai mult,
                    plătești mai puțin pentru livrare!
0 - 499 lei: 60 lei
500 - 1399 lei: 45 lei
de la 1400 lei: Livrare gratuită
