+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare astazi de la 17:00 până la 20:00

Serviciu suport magazin online:

Basque cheesecake

MOD DE PREPARARE


Se preîncălzește cuptorul la temperatura 220 C.

Se tapetează o formă cu diametru 20 cm, cu hârtie de pergament în două straturi pe interior.

Se amestecă crema de brânza la temperatura camerei cu zahărul, sarea și extractul de vanilie cu ajutorul unui tel sau a unei spatule.

Se încorporează ouăle pe rând, și se amestecă bine după fiecare.

Se adaugă făina amestecată cu amidonul de porumb, se amestecă din nou până numai aveți cocoloașe.

La final se încorporează smântâna dulce până masă este omogenă.

Se dă la cuptor pentru 30-40 minute.

Se lasă cheesecak-ul în cuptorul stins timp de 15 minute, apoi se întredeschide ușa și se mai lăsă pentru 30 de minute.

Se răcește la temperatura camerei, apoi se dă la frigider timp de 5 ore.

Acest cheesecake poate fi servit cu sos de vișine, ciocolată topită sau caramel sărat.

Ingrediente

Cremă de brânză

750 g

Smântână dulce

400 ml

Zahăr pudră

220 g

Făină

15 g

Amidon de porumb

15 g

Ouă

5 bucăți

Vanilie

10 g

Sare

10 g

REȚETE

Deserturi
Basque cheesecake
normally
Deserturi
Colțunași cu coacăze
normally
Deserturi
Cozonac cu cacao, stafide și portocală
normally
Produsul a fost adăugat cu succes