+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare mîine de la 10:00 până la 14:00

Serviciu suport magazin online:

Vara dăruieşte bucurie copiilor cu produse de la Linella!

Iunie dă startul verii și este luna ce aduce copiilor mult așteptata vacanță de vară. Indiferent de ce planuri ne-am făcut pentru această perioadă, bine ar fi să ne asigurăm că avem energia necesară pentru joacă și distracție, iar la Linella poţi găsi produsele perfecte pentru a petrece timpul minunat cu micuțul tău.

Ce poate fi mai frumos decât să începeți joaca din bucătărie, pregătind alături de cei mici sau cei un pic mai mari, gustări sănătoase, dar și pe placul lor? Știm că pare ireal, dar am pregătit câteva idei, care să împlinească și nevoia părinților de sănătate, dar și nevoia copilului de joacă și de plăcere.

Începe joaca cu legume și fructe. Pregătiți smoothie-uri din lapte cu: banane, kiwi, mango, pere, ananas și poți îndulci desigur cu miere BUN STRĂBUN.

Pregătiți frigărui din fructe curcubeu, din pepene roșu sau galben, ananas, măr, pere sau orice îți cere. Le combini după pofta inimii, le tai în cubulețe potrivite și le așezi pe un băț de frigărui. Sau puteți face un kebab din legume: dovlecel, castravete, ardei gras sau roșii cherry.

Faceți o gustare “muzicuță”. Pune într-o cutiuță tot felul de semințe, migdale, nuci, fructe uscate și „cântați” amândoi la cutiuța voastră, agitând-o. Observați cum se modifică „melodia”, cum sună diferit pe măsură ce mâncați din „cutiuță”. Hrănitoare, ușor de transportat și foarte comod de consumat.

Faceți sosuri. Copiilor le place să întingă mâncarea în sos. Fă sosuri din iaurt cu condimente sau cu puțin usturoi sau ceapă verde. Îți amintești că aleg chipsurile alea cu smântână, mărar și ceapă? Fă-le acasă. Chipsurile poți să le faci în cuptor, din tot felul de legume. Pentru fructe, fă sosuri din iaurt cu vanilie sau  scorțișoară și îndulcește cu miere.

Haideți să dăruim bucurii celor care ne fac viața mai frumoasă și să le facem surprize dulci pe măsura zâmbetelor pe care ei ni le dăruiesc!



Toate noutățile
Produsul a fost adăugat cu succes