+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare mîine de la 10:00 până la 14:00

Serviciu suport magazin online:

Spectacol de emoții in campania PRODUS ACASĂ

Continuăm tradiția! Și în acest an promovăm consumul de produse locale în cadrul campaniei “Produs acasă – cu drag de la gospodarii noștri”. În această ediție ne-am propus să arătăm cât de eficient este procesul de colaborare cu producătorii autohtoni, fapt care ne permite să avem o livrare rapidă a produselor pe rafturile LINELLA, garantând cumpărătorului prospețimea și calitatea produselor moldovenești. Campania invită consumatorii Linella să se bucure din plin de prospețimea și savoarea produselor locale.

“Fiind o rețea de magazine 100% autohtonă, continuăm să promovăm în rândul consumatorilor consumul de produse locale. Prin această campanie ne propunem să motivăm consumatorul de a da prioritate produselor locale, crescute sau create cu dragoste. Am hiperbolizat acțiunea din această campanie pentru a transmite mesajul că producătorii noștri sunt niște eroi, care au grijă să ne asigure masa cu cele mai proaspete produse alimentare. Scopul principal al campaniei “Produs acasă – cu drag de la gospodarii noștri” este de a încuraja comunitatea să valorifice produsele locale, să sprijine economia locală și să aprecieze beneficiile acestora. Dorim să inspirăm oamenii să aleagă produse locale și să se bucure de o experiență autentică în consumul de bunuri produse la noi acasă", a explicat Mihaela Dragan, Director Marketing Linella.

Noi credem în gustul autentic de demult, în experiența emoțională pe care o trăim când simțim gustul copilăriei în produsele locale. Acest spectacol de emoții se datorează muncii și dragostei pe care o depun gospodarii noștri zi de zi pentru a ne oferi cele mai proaspete, sănătoase și naturale produse. Am ales să susținem producătorii autohtoni, pentru a readuce gustul adevărat al produselor tradiționale adaptate la nevoile moderne de consum. Oricând poți conta pe sortimentul #produsacasă de pe rafturile LINELLA, cu o selecție de produse locale îndrăgite de toți moldovenii, cu gust de neuitat și aromă plină de tradiții. 

Alege produse locale cu gust autentic moldovenesc! Să-i susținem pe ai noștri!


 

 

Toate noutățile
Produsul a fost adăugat cu succes