Coșul meu 0 MDL

0

Magazin: Linella - Chișinău
Serviciu suport: +373 3000 1515
Supermarket online
Contul meu
Lista favorite
Coșul meu 0 MDL

0

Pregătește-te pentru școală cu Nesquik și Linella!

Pregătirea pentru școală este mult mai veselă și ușoară cu Nesquik și Linella! Gadgeturi, gustări delicioase și sănătoase, rucsacuri școlare și multe alte produse utile pot fi câștigate în promoția pe care Nesquik o desfășoară împreună cu Linella.

În perioada 12 august - 26 septembrie, în rețeaua de magazine Linella (or. Chișinău și suburbiile acestuia), toți cumpărătorii vor primi o surpriză plăcută din partea companiei Nestle – tombola celor mai utile și delicioase premii pentru copii.

Cumpără produse Nesquik și câștigă premii valoroase: rucsacuri școlare, gustări nutritive și sănătoase Nesquik, ceasuri inteligente, tablete digitale și vouchere pentru rechizite școlare. În special pentru perioada promoțională, toate produsele Nesquik vor fi disponibile în magazinele Linella la prețuri speciale, promoționale.

TOT CE TREBUIE SĂ FACI:

1. Să cumperi produse în valoare de 59 de lei, iar la casa de marcat vei primi un card răzuibil și de pe care vei află imediat care dintre premiile Nesquik le-ai câștigat.

2. Poți ridica premiile săptămânal, în fiecare duminică, începând cu 22 august, între orele 10:00 - 18:00, în magazinul Linella din or. Chișinău, bd. Grigore Vieru nr. 9

Creșteți și pregătiți-vă pentru școală într-un mod distractiv și delicios împreună cu Nesquik și Linella!

Toate noutățile
Produsul a fost adăugat cu succes