Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Băcioi
Serviciu suport: +373 3000 1515
Supermarket online
Contul meu
Lista favorite
Coșul meu 0 MDL

0

Norocoșii сâștigători din campania aniversară 20 ani Linella

De 20 de ani, noi, cei de la Linella, suntem alături zi de zi și avem grijă să nu ai griji, iar la aniversarea noastră, în semn de mulțumire, am fost cei care am oferit cadouri și am făcut fericiți sute de oameni.

Pe parcursul a 10 săptămâni, în perioada 07 octombrie – 15 decembrie 2021, am sărbătorit 20 ani alături de clienți, prin reduceri aniversare, promoții la diferite categorii de produse, atât în magazinele fizice, cât și online, și printr-o tombolă națională cu premii speciale.

În tombola aniversară 20 ani Linella s-au înregistrat 191 618 de coduri de participare pe pagina campaniei www.20ani.linella.md, dintre care 20 au fost câștigătoare a câte un automobil Suzuki Vitara. La fel, au fost oferite instant la înregistrare 2200 de vouchere de cumpărături în valoare de 220 lei sau 2000 lei. Lista cu toți câștigătorii de vouchere poate fi găsită aici.

Extragerea celor douăzeci de automobile Suzuki Vitara, s-a desfășurat în 3 etape, prin tragere la sorți, prin intermediul platformei https://www.randomlists.com/. Toate trei extrageri au avut loc în transmisiune directă pe Prime TV, la 31 octombrie, 28 noiembrie și respectiv, 19 decembrie, iar emoțiile celor 20 câștigători le puteți urmări în video.


LINELLA îi felicită călduros încă o dată pe cei 2220 de câștigători și le urează să se bucure din plin de premiile pe care le-au obținut! Tuturor consumatorilor care au participat în această campanie, vă mulțumim și vă așteptăm, zi de zi, în magazinele Linella din țară, cu produse variate și oferte speciale. 

 

Toate noutățile
Produsul a fost adăugat cu succes