+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare mîine de la 10:00 până la 14:00

Serviciu suport magazin online:

Linella a primit 3 distincții supreme la Gala Businessului Moldovenesc

MOLDRETAIL GROUP SRL a ieșit triumfător în cadrul competiției naționale Marca Comercială a Anului 2022. La cea de-a 20-a ediție a Galei Businessului Moldovenesc, rețeaua Linella  a fost premiată cu trei distincții supreme oferite de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova:

- „Medalia de Aur” la nominalizarea ”Marca locală”, un premiu care confirmă angajamentul puternic al companiei față de comunitatea locală și succesul pe care îl are în a oferi produse și servicii de înaltă calitate.

- „Medalia de Aur” pentru „Aprecierea consumatorului”, un onor care evidențiază angajamentul și dedicația MOLDRETAIL GROUP SRL față de clienții săi. Acest premiu reflectă încrederea pe care o au consumatorii în brand și serviciile sale, o mărturie a standardelor ridicate de servire a clienților practicate de companie.

- Cel de-al treilea premiu, „Miercuriul de Aur”, la nominalizarea ”Reputație și încredere”, este cea mai înaltă recunoaștere acordată de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova. Acesta subliniază reputația excelentă și încrederea de care se bucură MOLDRETAIL GROUP SRL în industria locală.

“Aceste premii semnifică recunoaşterea aprecierii muncii unei echipe de peste 5000 de oameni, recunoașterea consumatorilor care ne inspiră zi de zi, precum și recunoașterea proiectelor frumoase pe care le-am realizat împreună cu partenerii noștri. Vom depune toate eforturile să rămânem la fel de buni, să asigurăm consumatorilor o experiență plăcută la cumpărături, iar fiecare pas spre dezvoltare să fie făcut responsabil, cu un impact pozitiv și pe termen lung față de mediu, față de oameni și comunitățile din jur”, a menționat Directorul General Moldretail Group, Igor Calcîi.

Premiile acordate de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova confirmă poziția de lider a MOLDRETAIL GROUP SRL pe piața de retail din Republica Moldova și evidențiază angajamentul puternic al companiei față de calitate, serviciul clienților și responsabilitatea socială.

 

 

Toate noutățile
Produsul a fost adăugat cu succes