+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare mîine de la 10:00 până la 14:00

Serviciu suport magazin online:

Linella - Partener de Încredere la Glodiator Mud Race

Linella, unul dintre cei mai importanți retaileri din țară, a fost prezent la Glodiator Mud Race în calitate de partener, demonstrând încă o dată angajamentul său față de comunitate și un stil de viață sănătos. Evenimentul a reunit sute de participanți dornici să-și testeze limitele într-o cursă plină de provocări și adrenalină.

Pentru a susține eforturile sportivilor, Linella a oferit banane și portocale proaspete, fructe recunoscute pentru aportul lor bogat de vitamine și minerale, esențiale pentru refacerea rapidă a organismului. Pe lângă fructe, participanții au primit arahide, perfecte pentru a-și restabili energia pierdută în timpul cursei intense.

Prin distribuirea de fructe și arahide, Linella a subliniat necesitatea consumului de alimente naturale și bogate în nutrienți, care să susțină efortul fizic și să contribuie la recuperarea rapidă a organismului. Aceste gesturi nu sunt doar o simplă sponsorizare, ci o parte din valorile companiei, orientate spre educarea și informarea consumatorilor despre beneficiile unei alimentații echilibrate.

De-a lungul anilor, Linella și-a consolidat reputația de susținător al unui stil de viață activ și echilibrat. Prin inițiativele sale, compania promovează nu doar produse de calitate, ci și o viziune asupra vieții în care sănătatea, vitalitatea și energia sunt esențiale. Angajamentul Linella față de comunitate și dedicarea sa pentru promovarea valorilor sănătoase sunt evidente în fiecare acțiune întreprinsă, iar participarea în cadrul evenimentelor sportive sunt oportunități perfecte pentru a încuraja publicul să adopte un stil de viață activ și să facă alegeri alimentare sănătoase.

Toate noutățile
Produsul a fost adăugat cu succes