0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Băcioi
Serviciu suport magazin online: +373 3000 1515
Supermarket online
Coșul meu 0 MDL

0

Fructe și legume - produs acasă cu drag de la gospodarii noștri!

Din dragoste pentru roadele pământului moldovenesc. Din grija pentru tine. Din dorința de a ajuta producătorii moldoveni, avem pe rafturile magazinelor Linella cele mai bune fructe și legume crescute acasă cu drag de gospodarii noștri. Atunci când producătorii locali sunt partenerii noștri responsabili, tu te poți bucura cu adevărat de gustul și prospețimea fructelor și legumelor moldovenești, de acasă.

Prin programul „Produs acasă cu drag de la gospodarii noștri”, Linella continuă să susțină producătorii locali, care cultivă legume și fructe cu gust autentic moldovenesc.

Din primăvară și până în toamnă, în magazinele Linella se găsesc o varietate de soiuri de fructe și legume locale, gustoase și parfumate, cultivate tradițional de gospodarii moldoveni, numai bune de savurat ca atare sau pentru rețetele tale favorite. Prioritatea noastră este să-ţi aducem gustul pe care îl aștepți mereu: de prospeţime, de Moldova, de fructe și legume ca odinioară! Colaborăm cu producători locali ca tu să te poți bucura de bunătăți abia culese, ce păstrează gustul autentic de acasă!

Pentru că ne dorim să îți oferim doar ce este mai bun, facem constant verificări atente, în depozite și în magazine, astfel încât să găsești la raft doar produse proaspete și de calitate. La Linella, fructele şi legumele sunt alese cu grijă şi aduse zilnic în magazin, ca tu să te bucuri mereu de prospeţimea lor!

                    

Și pentru a te bucura și mai mult timp de gustul și prospețimea fructelor și legumelor moldovenești, de acasă, ți-am pregătit o serie de recomandări de cum să le depozitezi corect în frigider:

SPARANGHELUL
Pune-l într-un borcan cu apă, ca și cum l-ai pune într-o vază. Taie-i cotorul lemnos înainte.

FASOLE VERDE
În recipiente perfect închise. Se spală doar înainte de folosire.

MORCOVII
Într-un bol cu apă, curățați și tăiați felii sau bucăți. Schimbă apa la 3-4 zile.

ȚELINA
Într-un bol cu apă, tăiată bucăți. Schimbă apa la 3-4 zile.

CASTRAVEȚI ȘI ZUCCHINI
În sertarul de jos al frigiderului, care protejează de umezeală.

VÂNĂTA
Într-o pungă sau recipient bine închis, pe rafturile superioare.

SALATE, ZARZAVATURI, VERDEAȚĂ
Spălate înainte în apă rece și păstrate într-un vas în care să se scurgă apa.

CIUPERCI
Într-o pungă de hârtie, în interiorul unei pungi de plastic sau al unui recipient mare, care le permite să respire fără să se usuce.

CEAPĂ ȘI USTUROI
Păstrează-le la temperatura camerei, într-un loc răcoros și întunecos. Rezistă la frigider tăiate, într-un recipient perfect închis, 3-4 zile.

MAZĂRE
În sertarul de jos sau în zonele cele mai reci ale frigiderului.

ROȘII
Nu se păstrează în frigider. Ține-le la temperatura camerei. Roșiile coapte se mențin astfel până la 3 zile.

ARDEI
Pe rafturile superioare ale frigiderului, mai calde, ale frigiderului. Sau tăiați, într-un recipient bine închis, rezistă 3-4 zile.

RĂDĂCINOASE (sfeclă, morcovi, rădăcină de  țelină, cartof dulce, ridichi, cartofi, etc.)
Păstrează-le întregi la temperatura camerei, într-un loc răcoros și întunecos. Rezistă la frigider tăiate, într-un recipient bine închis, 3-4 zile.

MERE
Se păstrează în frigider, dar nu în pungă. Dacă alegi să le speli, șterge-le înainte să le pui la rece.

FRUCTE DE PĂDURE (AFINE, MURE, ZMEURĂ, CĂPȘUNI ETC.)
Într-un recipient bine închis, cu un prosop de hârtie pe fund, care să absoarbă umezeala. Elimină înainte toate fructele moi și mucegăite. Spală-le doar înainte de consum.

PEPENE VERDE
Ține-l la temperatura camerei și mănâncă-l imediat ce s-a copt. Poți păstra feliile de pepene sau bucăți mai mici în frigider, într-un recipient bine închis, dar consumă-le în maximum 2 zile.

PERE
După ce s-au copt la temperatura camerei, le poți păstra la frigider.

FRUCTE CU SÂMBURI MARI (PIERSICI, PRUNE, CAISE, NECTARINE ETC.)
După ce s-au copt la temperatura camerei, le poți păstra la frigider.
 

Sperăm că aceste informații să te ajute ca să te bucuri de alimente proaspete cât mai mult timp, iar mai multe produse locale, dar și gama de legume-fructe de sezon crescute cu drag de gospodarii noștri, le găsești în secțiunea dedicată din site - Produs Acasă.


 

Toate noutățile
Produsul a fost adăugat cu succes