+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare astazi de la 17:00 până la 20:00

Serviciu suport magazin online:

E important să avem constant donator de sânge

Linella este magazinul și vecinul tău de cartier de mai bine de 19 ani. Iar vecinului tău îi pasă de întreaga comunitate. De aceea, în apropierea Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, care este sărbătorită în întreaga lume pe 14 iunie, Linella, alături de Centrul Național de Transfuzie a Sângelui, continuă implicarea în susținerea unei cauze extrem de importante în acest moment în Republica Moldova: nevoia acută de sânge pentru transfuzii. 

Susținem această cauză încă din 2019 pentru a fi permanent aproape de comunitățile din care facem parte, pentru a le ajuta să aibă acces la transfuzii de sânge sigure, atunci când au nevoie. Este un angajament pe termen lung în care contăm unii pe alții pentru a asigura pacienților o viață sănătoasă și pentru a sprijini sistemul medical, cu atât mai mult în contextul actual, în care nevoia de sânge este și mai mare.

Linella marchează Ziua Mondială a Donatorului de Sânge prin informare în mediul online, invitând cât mai multe persoane să continue să doneze sânge sau să intre pe traseul donatorului. Suplimentar, în ziua de 14 Iunie, donatorii de sânge din Chișinău, Bălți și Cahul vor primi, din partea Linella, la Centrul de Transfuzie a Sângelui, un pachet cu produse alimentare pentru a-și reface rapid energia.

Știai că poți salva până la 3 vieți cu o singură donare. Îți e frică de starea de slăbiciune, nu știi cât de repede o să te refaci sau nu-ți dai seama cum ar trebui să te pregătești? Iată câteva soluții:

Ce să faci înainte de donare? Asigură-te că ai un aport mare de fier consumând alimente ca: spanac, carne roșie, pește, carne de pui, cereale cu adaos de fier sau stafide.
Nu o să te simți slăbit dacă dormi bine în noaptea dinaintea donării. Bea lichide pentru a compensa fluidele pierdute. Evită alimentele grase și băuturile care conțin cafeină. Mănâncă cu minim 3 ore înainte de a dona.

Cum te refaci după ce ai donat sânge? După ce ai donat, hidratează-te bine și consumă alimente bogate în fier timp de două zile.

Și nu uita că pe 14 iunie este Ziua Internațională a Donatorului de Sânge, iar cei interesați să doneze sânge pot accesa pagina dedicată de campanie pentru a afla în ce condiții pot dona, dar și pentru a consulta lista Centrelor de Transfuzie din fiecare oraș. 

 

Toate noutățile
Produsul a fost adăugat cu succes