Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Băcioi
Serviciu suport: +373 3000 1515
Supermarket online
Contul meu
Lista favorite
Coșul meu 0 MDL

0

De 20 ani Linella împarte bucurii

20 ani de Linella, a fost aniversarea care a reușit să ne apropie și mai mult. Și, de ziua noastră, de altfel, așa cum am fost aproape în tot acest timp, an de an, zi de zi, ne-am propus să facem o faptă bună alături de Asociația Obștească Ajuta un Om. Ne-am dorit să readucem cât mai multe zâmbete pe chipurile copiilor mai puțin norocoși și familiilor acestora cu dificultăți financiare.

Din 15 octombrie până în 30 decembrie 2021, am vizitat 20 localități din raioanele Călărași, Orhei, Hîncești, Leova, Strășeni, Ungheni, Telenești, Anenii Noi, Soroca, Florești, Cahul, Cantemir, Criuleni, Căușeni și astfel 1743 de copii frumoși, copii capabili, copii dornici să crească maturi responsabili, au beneficiat de donațiile din campania socială “Împărțim bucurii la copii”, în care am oferit 8500 kg de pachete cu produse alimentare de primă necesitate, dulciuri, cadouri de Crăciun.

Împreună reușim să facem un pas mai departe, să împărțim bucurii, să facem bine și să readucem speranța acolo unde visul de a duce o viață fără greutăți este tot mai greu de atins.
#20aniLinella

 

 
 

Toate noutățile
Produsul a fost adăugat cu succes