+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare astazi de la 17:00 până la 20:00

Serviciu suport magazin online:

Misiune și Valori

Misiunea companiei

Misiunea companiei este să fim vecinul de încredere a consumatorilor noștri.

Linella este magazinul local cu cea mai bună ofertă în produse de necesitate zilnică. Suntem mereu în preajma consumatorilor, oferim servicii calitative, prețuri corecte și atmosferă plăcută.

Contribuim la dezvoltatea  și susținerea economiei locale, promovând  producătorii autohtoni.

Investim continuu în angajații noștri pentru a fi un angajator de top.

Un element important în misiunea companiei este implicarea în viața socială a societății  contribuind  la dezvoltarea acesteia.

VALORILE COMPANIEI

Promovăm un mod sănătos de viață

Viața sănătoasă și stilul de viață activ sunt în topul preocupărilor noastre, la fel ca și susținerea investițiilor în sistemul medical. Competițiile sportive, încurajarea mișcării și a educării pro-mișcare fac parte din strategia de implicare comunitară a companiei de-a lungul anilor.

Autohtoni

Fiind o rețea sută la sută națională ne asumăm responsabilitatea de a-i inspira pe consumatori să consume cât mai multe produse locale, de acasă. Construim relații sigure și durabile cu producătorii autohtoni pentru a asigura clienții zi de zi cu alimente proaspete și sustenabile, care sunt baza unei alimentații sănătoase.

Responsabilitate

Grija pentru mediul înconjurător a fost mereu una dintre preocupările și prioritățile companiei și ne mândrim că suntem implicați constant în proiecte de impact pentru un viitor sustenabil. Contribuim la calitatea vieții în comunitățile în care funcționăm și  implementăm din ce în ce mai multe bune practici, cum ar fi:

- integrarea în rețea alimentarea cu energie generată de panouri solare;
- dotarea cu stații de încărcare a mașinilor electrice în multe dintre parcările Linella;
- reciclare cartonul din magazine;
- înlocuirea pungilor de plastic cu pungi din pânză, carton sau biodegradabile;
- plantarea a 20 000 stejari în regiune satului Pohrebea.

Prospețime

Suntem în topul retail-ului alimentar din Republica Moldova, prin urmare suntem responsabili pentru tot ceea oferim consumatorilor noștri. Ținem la calitatea produselor pe care le expunem la raft, iar unul dintre parametrii cei mai importanți este prospețimea acestora. Aducem fructe, legume, produse de carne și lactate proaspete din care consumatorii se pot bucura cu adevărat de gustul și calitățile nutritive ale acestora.

 

 

Calitate

Unul din scopurile noastre este să dezvoltăm împreună cu consumatorul o relație bazată pe încredere, aprovizionând zilnic magazinele noastre cu produse ce respectă toate standardele de calitate și siguranța alimentară în vigoare.
 

Dinamici

Suntem o companie care ține ritmul alert și dinamic al schimbărilor și progresului pentru a crea o experiență cât mai plăcută și eficientă pentru consumatori și parteneri. Rămânem actuali și suntem în pas cu noile tendințe din piață – deschideri de noi magazine, remodelare constantă, iar servicii noi precum casele self-service, magazinul online, încărcarea mașinilor electrice și altele, apar și se dezvoltă în continuare.

Produsul a fost adăugat cu succes