0
1. Se pun într-o cratiță tuplinele de țelină tăiate în bucăți mari, morcovul și ceapa. Se toarnă peste 1,5 l apă, se adaugă 1 linguriță sare, se pune cratița la foc mare și se lasă supa să fiarbă 20-25 de minute.
2. Între timp se taie ceapa cubulețe, se taie tulpina de țelină, morcovul, dovlecelul, ardeiul.
3. Se toarnă într-o cratiță 2 linguri de ulei de măsline, se adaugă ceapa, morcovul, țelina, împreună cu 2 căței de usturoi mărunțiți și se călesc timp de 4-5 minute.
4. Apoi se adaugă dovlecelul, ardeiul, 2 cutii cu roșii tăiate de câte 400g. Se adaugă 150g fasole roșii gătite, 150g fasole albe gătite, 5-6 frunze de busuioc tăiate și se condimentează totul cu sare, piper și se lasă să se gătească timp de 5-6 minute.
5. După care se toarnă supa pregătită mai devreme, se adaugă 150g paste și se lasă să se gătească timp de 7 minute. Înainte cu 2 minute de a stinge focul, se pun 100g păstăi vezi congelate. La final se adaugă o mână de pătrunjel tocat și se ia supa de pe foc.
6. Supa se servește în boluri adânci, se decorează cu parmezan și busuioc.
Savurați cu plăcere!
Ceapă
Morcov
Tulpină de țelină
Dovlecei
Ardei dulce
Ulei de măsline MYTHOLIO
Usturoi
Roșii pasate cubulețe ANTICO CASALE
Fasole Red Kidney ANTICO CASALE
Fasole Cannellini ANTICOCASALE
Busuioc
Paste făinoase sfredeluși O! PREȚ MIC
Fasole verde congelată