+373 3000 1515
Serviciu suport COMENZI magazin online:
+373 3000 1515
L-D 09:00/20:00
magazin.online@linella.md
Serviciu suport administrație ”Moldretail Group” S.R.L.
+373 (22) 89-09-30
L-V 09:00/18:00
+373 (22) 89-09-27
L-V 09:00/18:00
relatiiclienti@linella.md

0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea

Cea mai apropiată livrare mîine de la 10:00 până la 14:00

Serviciu suport magazin online:

Supă Minestrone

MOD DE PREPARARE


1. Se pun într-o cratiță tuplinele de țelină tăiate în bucăți mari, morcovul și ceapa. Se toarnă peste 1,5 l apă, se adaugă 1 linguriță sare, se pune cratița la foc mare și se lasă supa să fiarbă 20-25 de minute.

2. Între timp se taie ceapa cubulețe, se taie tulpina de țelină, morcovul, dovlecelul, ardeiul.

3. Se toarnă într-o cratiță 2 linguri de ulei de măsline, se adaugă ceapa, morcovul, țelina, împreună cu 2 căței de usturoi mărunțiți și se călesc timp de 4-5 minute.

4. Apoi se adaugă dovlecelul, ardeiul, 2 cutii cu roșii tăiate de câte 400g. Se adaugă 150g fasole roșii gătite, 150g fasole albe gătite, 5-6 frunze de busuioc tăiate și se condimentează totul cu sare, piper și se lasă să se gătească timp de 5-6 minute.

5. După care se toarnă supa pregătită mai devreme, se adaugă 150g paste și se lasă să se gătească timp de 7 minute. Înainte cu 2 minute de a stinge focul, se pun 100g păstăi vezi congelate. La final se adaugă o mână de pătrunjel tocat și se ia supa de pe foc.

6. Supa se servește în boluri adânci, se decorează cu parmezan și busuioc. 

Savurați cu plăcere!

Ingrediente

Ceapă

2 buc

Morcov

2 buc

Tulpină de țelină

2 buc

Dovlecei

1 buc

Ardei dulce

1 buc

Ulei de măsline MYTHOLIO

2 linguri

Usturoi

2 căței

Roșii pasate cubulețe ANTICO CASALE

800 g

Fasole Red Kidney ANTICO CASALE

150 g

Fasole Cannellini ANTICOCASALE

150 g

Busuioc

6 frunze

Paste făinoase sfredeluși O! PREȚ MIC

150 g

Fasole verde congelată

100 g

REȚETE

Produsul a fost adăugat cu succes