0
1. Se pune carnea tocată în bol, se adaugă pesmeți, ou, se răzuiește parmezan, se adaugă sare, piper, se amestecă și se formează perișoare.
2. Se taie prazul și morcovul.
3. Se toarnă ulei, se rumenesc perișoarele pe toate părțile și se scot din tigaie.
4. Se toarnă ulei în cratiță, se pune țelina și morcovul, se călesc 4-5 minute, se adaugă perișoarele, cățelul de usturoi, se toarnă apă, se pune orezul, se condimentează cu sare, se amestecă, se fierbe 10-15 minute.
5. La final se pun roșiile cherry, spanacul, se amestecă și se ia de pe foc.
Savurați cu plăcere!
Tocătură de găină
Cascaval Grano Padano
Ouă de găină
Pesmeți din boabe de grâu
Ulei de floarea soarelui LINELLA
Salată spanac
Orez cu bob rotund
Tulpină de țelină
Roșii cherry
Apă
Pâine de țară BUN STRĂBUN