0
1. Se pune sfecla bine spălată împreună cu cartofii într-un ceaun. Se acoperă cu apă. Se fierb 40-50 minute.
2. Se pun ouăle în cratiță, se acoperă cu apă și din moment ce apa a început a clocoti se fierb 10-12 minute.
3. Se îndepărtează pielea peștelui și se taie cubulețe.
4. Se răzuiesc cartofii curățați de coajă și răciți.
5. Se răzuiește sfecla curățată de coajă și răcită.
6. Se ia un inel de bucătărie, se pun cartofi răzuiți, se condimentează cu sare, piper, se unge cu maioneză, se aranjează cubulețele de somon, se unge cu maioneză. Se pune sfeclă, se condimentează cu sare, piper, se unge cu maioneză.
7. Se răzuiește albușul de ou, apoi gălbenușul. 8. Se decorează cu busuioc
Savurați cu plăcere!
SFECLA, Moldova
САНТА БРЕМОР Somon slab sărat
LINELLA Maioneză provensal 67%
SLAVENA Ouă de Găină
JEDEN TAG sare de masă
ЭКО Piper negru măcinat
CARTOFI albi, Moldova