0
1. Se pun morcovii pe o tavă de copt tapetată cu foaie de copt, se adaugă tulpină de țelină, sare și piper, ulei de măsline, se amestecă și se coace la 190°C timp de 35 minute.
2. Se pune pieptul de pui în apă rece, se adaugă cepele, frunze de dafin, boabe de piper negru și se fierbe 25 de minute.
3. Se pune maioneza în bol, se adaugă muștar, smântână, suc de lămâie, miere, sare și piper. Se amestecă totul.
4. Se pun cubulețele de pui în bol, se adaugă mărul tăiat cubulețe, sos și se amestecă.
5. Se aranjează rădăcinoasele, cubulețele de pui și măr, nucile și pătrunjelul.
Poftă bună!
Rădăcină de țelină
Mere
Maioneză
Muștar
PORUMBACA Piept de pui
O! PREȚ MIC Smântână
Lămâie
Mix de nuci
Piper boabe
Frunze de dafin
Ceapă
MYTHOLIO Ulei de măsline
Piper
BUCĂTARUL Sare
BUN STRĂBUN Miere
Morcov