0

Coșul meu 0 MDL

0

Regiunea Dvs.: Alegeți regiunea
Serviciu suport magazin online:

Salată cu rădăcinoase și piept de pui

MOD DE PREPARARE


1. Se pun morcovii pe o tavă de copt tapetată cu foaie de copt, se adaugă tulpină de țelină, sare și piper, ulei de măsline, se amestecă și se coace la 190°C timp de 35 minute.

2. Se pune pieptul de pui în apă rece, se adaugă cepele, frunze de dafin, boabe de piper negru și se fierbe 25 de minute.

3. Se pune maioneza în bol, se adaugă muștar, smântână, suc de lămâie, miere, sare și piper. Se amestecă totul.

4. Se pun cubulețele de pui în bol, se adaugă mărul tăiat cubulețe, sos și se amestecă.

5. Se aranjează rădăcinoasele, cubulețele de pui și măr, nucile și pătrunjelul.

Poftă bună!

Ingrediente

Rădăcină de țelină

300 g

Mere

1 buc

Maioneză

2 linguri

Muștar

2 linguri

PORUMBACA Piept de pui

500 g

O! PREȚ MIC Smântână

2 linguri

Lămâie

1/2 buc

Mix de nuci

1 lingură

Piper boabe

1 linguriță

Frunze de dafin

2 buc

Ceapă

2 buc

MYTHOLIO Ulei de măsline

3 linguri

Piper

BUCĂTARUL Sare

BUN STRĂBUN Miere

2 lingurițe

Morcov

3 buc

REȚETE

Produsul a fost adăugat cu succes