0
1. Se condimentează creveții cu usturoi pudră, paprika, sare, piper negru, se stoarce suc de limetă, se toarnă ulei de măsline, se amestecă și se gătește la grill câte 2 minute pe fiecare parte.
2. Se taie ananas și se aranjează pe tigaia grill împreună cu ardei chili și avocado, se stropește cu ulei de măsline și se gătește câte 2 minute.
3. Se toarnă ulei în bol, se adaugă suc de limetă, miere, ardeiul chili gătit mai devreme, usturoi răzuit, sare și se mixează energic.
4. Se pune rucola în farfurie, se adaugă roșii cherry, cubulețe de ananas, avocado, creveții, se toarnă dressing și se amestecă.
Poftă bună!
Creveți
Ananas
Avocado
Roșii cherry
Rucola
Usturoi
Ardei chili
Limetă
Ulei de măsline
Miere "Bun Străbun"
Sare roz "Bucătarul"
Paprika
Usturoi uscat
Piper negru