0
1. Se pune în tavă conopidă, cartof dulce, cimbru uscat, usturoi pudră, sare, ulei de floarea soarelui, se amestecă și se pune la cuptor.
2. Se pune năutul fiert în bol, se adaugă pastă tahini, ulei de măsline, apă, usturoi, chimion pudră, sare și se mixează până devine pastă cremoasă.
3. Peste couscous se adaugă sare, se toarnă apă fierbinte și se acoperă.
4. Într-un bol se pune pasta tahini, suc de lămâie, ulei, sare și se mixează un minut.
5. Se pune în farfurie hummus, couscous, legume coapte, ridiche, castravete, varză roșie și se stropește cu sosul pregătit mai devreme.
Poftă bună!
Conopidă
Cartof dulce
Couscous
Năut
Ulei "O! Preț mic"
Ulei de măsline
Usturoi uscat
Usturoi
Chimion
Cimbru uscat
Apă
Sare "Bucătarul"
Lămâie
Pastă tahini