0
1. Se taie vinetele cubulețe medii.
2. Se toarnă ulei în ceaunul încins și se prăjește 15-20 minute, după se scot din ceaun.
3. Se adaugă ceapă, morcov, se condimentează sare și se gătește 15 minute.
4. Se pun ardeii și se mai gătește un pic.
5. Între timp se mărunțesc roșiile în robotul de bucătărie și se adaugă în ceaun.
6. Peste 30 de minute se întoarce vânăta.
7. Se amestecă și se transferă în borcane sterilizate.
8. Se aranjează borcanele pe tavă și se pune la 180 grade C pentru 20-25 minute.
9. Se închid strâns capacele.
10. Tocănița se servește cu pâine proaspătă.
Poftă bună!
Vânătă
Ceapă
Morcov
Roșii
Ardei
Ulei de floarea soarelui "O! Preț mic"
Sare "Bucătarul"