0
1. Se toarnă lapte în bol, ulei, se adaugă zahăr, drojdie și se amestecă, se pune făină, puțină sare, se amestecă, apoi se frământă 10-15 minute.
2. Se formează o bilă, se unge bolul cu ulei, se transferă aluatul în bol, se acoperă cu folie alimentară și se lasă să se dubleze în volum pentru o oră.
3. Se taie piersicii cubulețe, se transferă în bol, se adaugă zahăr pudră, amidon de porumb, suc de lămâie și se amestecă.
4. Se ia o bucată de aluat, se unge masa cu ulei și se întinde în formă de cerc, se aranjează cubulețele de piersici și se trag marginile spre centru.
5. Se transferă pe o tavă de copt tapetată cu foaie de copt, se unge cu ou și se coace la 180 grade C 30-35 minute.
6. La final se decorează cu zahăr pudră.
Poftă mare!
Ouă
Lapte O!PREȚ MIC
Ulei O!PREȚ MIC
Zahăr pudră
Drojdie uscată
Făină ZERNARI
Sare
Piersici
Lămâie
Amidon de porumb