0
1. Se toarnă lapte în bol, ulei, se adaugă zahăr, drojdie și se amestecă, se pune făină, puțină sare, se amestecă, apoi se frământă 10-15 minute.
2. Se formează o bilă, se unge bolul cu ulei, se transferă aluatul în bol, se acoperă cu folie alimentară și se lasă să se dubleze în volum pentru o oră.
3. Se taie piersicii cubulețe, se transferă în bol, se adaugă zahăr pudră, amidon de porumb, suc de lămâie și se amestecă.
4. Se ia o bucată de aluat, se unge masa cu ulei și se întinde în formă de cerc, se aranjează cubulețele de piersici și se trag marginile spre centru.
5. Se transferă pe o tavă de copt tapetată cu foaie de copt, se unge cu ou și se coace la 180 grade C 30-35 minute.
6. La final se decorează cu zahăr pudră.
Poftă mare!
Ouă
Lapte O!PREȚ MIC
Ulei O!PREȚ MIC
Zahăr pudră
Drojdie uscată
Făină ZERNARI
Sare
Piersici
Lămâie
Amidon de porumb
Comandă mai mult,
plătești mai puțin pentru livrare!
0 - 499 lei: 60 lei
500 - 1399 lei: 45 lei
de la 1400 lei: Livrare gratuită